Populärt: Sofia Richie GraingeTv-serierBoktipsKrönikor

Travis Kelce på scen med Taylor Swift – romantiska detaljerna du missade

24 jun, 2024
AvLouise Berglund
Travis Kelce på Scen med Taylor Swift i London
Matchande skor, en slängkyss och såklart: Ett easter egg i äkta Swift-maner. ELLEs Louise Berglund reder ut detaljerna från när Travis Kelce gästade Taylor Swift på scen i London.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hon har flugit från USA för att se Taylor Swift: "Billigare än biljetter i USA"Brand logo
Hon har flugit från USA för att se Taylor Swift: "Billigare än biljetter i USA"

Under Taylor Swifts konsert på Wembley i London under söndagen dök Travis Kelce plötsligt upp på scen ihop med henne. Sjävklart till enormt jubel från publiken. Iklädd hatt och frack, likt de andra dansarna, deltog han i ett av de teatraliska inslagen mellan låtarna. Han hade lärt sig koreografin och var dessutom den som bar Taylor Swift till den röda soffan innan han fläktade henne med en solfjäder och pudrade henne med en sminkborste. Han passade dessutom på att pudra sitt eget ansikte när han ändå höll på.

Annons

Men vad betyder det egentligen att ha med pojkvännen upp på scen? Utöver det solklara faktumet att det är ett gulligt moment fanns det faktiskt fler detaljer i gästspelet. Låt oss reda ut det hela!

Travis Kelce bär Taylor Swift på scen i London
Foto: TT

Här är detaljerna du missade när Travis Kelce gästade Taylor Swift i London:

1. Timingen när Travis Kelce dök upp

Taylor Swift är drottningen av easter eggs, det är ingen nyhet! Travis Kelce dök upp under den lilla mellanakten när Taylor Swift byter om på scen mellan låtarna The smallest man who ever lived och I can do it with a broken heart. Den som kan sin Swifthistoria vet att låten The smallest man who ever lived ryktas handla om Matty Healy, som hon haft en kort romans med. Är det en slump att han är född och uppvuxen i London och att hon tar med sin nya kille till just Londonscenen? Kanske. På Tiktok diskuteras dock det faktum att hon ”ändrar minnena av London”.

Annons

2. Travis och Taylor bar matchande röda sulor

Taylor Swift uppträder alltid i custom made Louboutins. Det är enkelt att upptäcka med tanke på den karakteristiska röda sulan. I en intervju med amerikanska Vogue berättade Christian Louboutin själv att han skapat över 250 par skor till henne under Eras-turnén, inklusive 60 nya par bara inför den europeiska delen av turnén. Ni som var på konserterna i Sverige noterade kanske att hon faktist bar ett nytt par – en gul och en blå sko under 1989-delen av konserten.

Annons

När Travis Kelce uppträdde ihop med de andra dansarna var hans sulor röda – likt Taylors. De andra dansarnas sulor var svarta. Att bära matchande skor är väl ändå nutida romantik om något?!

3. Taylor Swifts slängkyss till Travis Kelce

Eftersom det finns hundratusentals mobilkameror närvarande vid varje konsert kan man lugnt säga att alla vinklar från Eras-turnén är bevakade och dokumenterade. Nästintill ingenting missas! När Taylor Swift bytt om till sin vita frack vänder hon sig om och blåser en slängkyss bakåt, mot dansarna. Sjävklart måste den vara tillägnad hennes älskling!

Annons