Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Tyler från Love Is Blind dolde sina barn – nu slår barnens mamma tillbaka

24 okt, 2024
love is blind
© 2024 Netflix, Inc.
Tittare chockades när Love is Blinds Tyler avslöjade att han har tre biologiska barn – endast dagar innan bröllopet med Ashley. Försvaret var att barnen var resultatet av en spermadonation och att han inte har någon relation till dem, men nu har mamman gått ut – och påstår motsatsen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den senaste säsongen av Love Is Blind har inte bara levererat kärlek och hjärtesorg, utan även ett antal skandaler – inte minst det kring deltagaren Tyler Francis.

POV: traumadumping i LiB-ansökanBrand logo
POV: traumadumping i LiB-ansökan

Tyler chockade både tittarna och sin fästmö, Ashley, när han bara dagar före deras planerade bröllop avslöjade att han har tre barn.

Vi fick se Ashleys chockade och sårade reaktion på att han dolt en sådan stor del av sitt liv för henne. Tyler förklarade detta genom att påstå att även om barnen biologiskt är hans, så är de ett resultat av hans spermadonation, och att de inte hade någon relation.

Annons

Barnens mamma slår tillbaka

@julielouise1975

Tyler Francis, from Love is Blind season 7, is being called out! His baby mama has broken her silence and is telling the WHOLE story! #loveisblind#loveisblindseason7#tylerandashley#tylerfrancis

♬ original sound - Julie (The Recap with Julie)

Men den versionen ifrågasattes snabbt av Bri Thomas, mamman till Tylers barn, som gick ut på sociala medier och hävdade att han varit aktivt involverad i barnens uppväxt. Bri delade till och med bilder och videor som visar Tyler tillsammans med barnen under julen 2022, något som står i stark kontrast till hans påståenden i showen om att ha firat julen ensam.

Bri avslöjade också att Tyler tillbringade tid med barnen senast dagen innan han reste för att spela in Love is Blind, vilket gjort hans distansering efter inspelningen ännu mer förvirrande.

Annons

Love is blind återföreningen på Netflix

Många tittare väntar nu spänt på återföreningen av Love is Blind som snart sänds på Netflix, och undrar hur Tyler kommer att bemöta anklagelserna och förklara sin sida av historien. Avsnittet med återföreningen har premiär den 31 oktober.

Ansökan till love is blind

© 2024 Netflix, Inc.

I ELLEs populärkulturpodd POV diskuterar man hur många av deltagarna visar sig ha oväntade saker i bagaget. ELLEs populärkulturredaktör Louise Bergström har gjort ansökan till programmet och berättar om att det är ett väldigt uttömmande formulär.

Hör hela diskussionen i senaste avsnittet av POV. Titta på Youtube här eller lyssna där du lyssnar på poddar!

Annons