Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Zac Efron oigenkännlig på nya bilderna – orden om hälsan efter filmen

27 okt, 2022
AvEbba S Dahlman
High School Musical-skådespelaren Zac Efron, känd för sin pojkiga look, har legat i hårdträning inför en filmroll.
Nu har bilder från inspelningen läckt – så har du aldrig sett stjärnan förut!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är kändisarna som är varandras lookalikesBrand logo
Här är kändisarna som är varandras lookalikes

Skådespelaren Zac Efron, 35, slog igenom stort när han blev flickidol efter rollen i Disney´s High School Musical när han var 19 år gammal. Han blev snabbt igenkänd för sitt pojkiga utseende och den trendiga kalufsen, som gjorde honom omåttligt populär bland fansen.

I dag, som 35-åring, har stjärnan adapterat en mer elegant och manlig look. När han syntes på röda mattan våren 2021, dröjde det inte länge innan rykten kring plastikkirurgi tog fart. Något som skådespelaren senare avfärdade när han berättade om anledningen bakom det nya utseendet – en traumatisk olycka som skadat käkmusklerna och därmed påverkat ansiktets framtoning.

Annons

Nya bilder på Zac väcker återigen starka reaktioner. Men den här gången är det inte fokus på hans ansikte, utan hans kropp. Han tränar nämligen för en ny filmroll – och är helt oigenkännlig!

Zac Efron oigenkännlig på nya bilderna

Det är inte ovanligt att skådespelare genomgår stora utseendeförändringar inför film- eller tv-roller. Strikta dieter och träningsrutiner tillhör vanligheten i dagens Hollywood. Ibland är förändringen nästan ofattbar.

Så är fallet när det kommer till Zac Efrons kroppsförvandling.

Efron spelar proffsbrottaren Kevin Von Erich i den nya versionen av filmen The Iron Claw som hade premiär i måndags. Filmen är baserad på en sann historia och skildrar ”Von Erich-familjens väg till framgång och deras fall, en dynasti av brottare som haft en enorm påverkan på sporten från tidiga 60-talet till dagens datum”, enligt produktionsbolaget.

Nya bilder på Zac Efron, från inspelningen, har nu läckt och skapar stora rubriker i media. Det rapporterar tidningen People. På de paparazzitagna bilderna står skådespelaren i bar överkropp iklädd endast en blå frottéhandduk när han scrollar igenom mobiltelefonen.

Annons

Bilderna föreställer en nästintill oigenkännlig Zac, som minst sagt, har lagt på sig en del muskler. Se bilden här nedan.

Nya bilderna på Zac Efron visar en enorm utseendeförändring.
Se också: Kändisar som inte dricker - därför är de nyktraBrand logo
Se också: Kändisar som inte dricker - därför är de nyktra

Zac Efron om hälsokampen efter uppmärksammade filmprojektet

Efron har tidigare genomgått stora kroppsförändringar inför roller. Något som tagit hårt på hälsan och psyket. Efter en roll i filmen Baywatch år 2017, berättade han för tidningen Men's Health, att han drabbades av en ”ganska djup depression” som orsakats av det omfattande träningsrutinerna.

Annons

– Den där Baywatch-looken, jag vet inte om den är uppnåelig. Det är helt enkelt för lite vatten i kroppen. Det är liksom fejk. Jag behöver inte det. Jag föredrar mycket mer att ha lite extra, du vet, typ 2 eller 3 procent kroppsfett, förklarade han för tidningen.

Han berättade vidare att slutresultatet hade varit en dröm att uppnå. Han trodde att han skulle vara i sitt livs form och att någon typ av framgångskänsla skulle infinna sig, men så var inte fallet.

– Jag mådde helt eländigt. Min kropp kändes inte hälsosam; jag kände mig inte levande.

Efter den erfarenheten led stjärnan av många åkommor kopplade till försämrad hälsa. Det var bland annat då som han krossade käken i en olycka. Nu har han adapterat en helt annan medvetenhet om fallgropar kopplat till hälsa i samband med stora kroppsförändringar.

Foto: Valerie Macon

Annons