Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Efterrätts-museet där du får äta så mycket du vill

12 mar, 2018
AvMalin Ny
I Manilla på Filippinerna hittar du The Dessert Museum - ett museum där du kan öppna en dörr helt i marshmallows och äta frukter gjorda av sockervadd.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Om du är en godisälskare av rang och dessutom gillar att gå på museum – då kommer The Dessert Museum vara helt i din smak!

Det nya godismuseet, som du hittar i Manilla på Filippinerna, har nämligen allt att erbjuda för dig som är svag för sött. Här finns åtta fantasifullt inredda rum med olika teman – vad sägs om spunnet socker, tuggummi, klubbor, marshmallows, sega björnar, donuts, glass och kakor?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

I rummet med spunnet socker finns ”sockervaddsträd” vars frukter du kan plocka och äta, i marshmallowsrummet ser du en dörr av marshmallows och i ett annat rum kan du hoppa på en trampolin gjord av tuggummi. Du kan även gå genom ett regn av donuts i donutsrummet.

För dig som inte bara är intresserad av att ta bilder till ditt Instagram-konto finns det även en faktainriktad del om du vill lära dig mer om godisets historia.

The Dessert Museum

The Dessert Museum öppnade upp portarna den 10 februari och lockade nästan 7 000 besökare under den första veckan – och vi är inte särskilt förvånade. Se bilder från museet nedan!

Annons
The Dessert Museum, rosa hyllor.
The Dessert Museum.
The Dessert Museum, rum dekorerat med marshmellows.
Annons
The Dessert Museum, rum fylld av munkar.

Foto: IBL

Källa: Expressen

Läs mer:

Får du alltid ner efterätten trots att du är mätt? Då har du ”dessertmage”

3 recept på freakshake som vi vill testa redan i dag

6 efterrätter du kan förbereda dagen innan

 

Annons