God mat på ett naturligt vis!

03 jul, 2015
AvCassandra Lindblom
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Jag blev tipsad om en nyöppnad restaurang i närheten av jobbet som jag passade på att boka bord på en solig dag efter jobbet i veckan!

Restaurang Naturligtvis ligger på Kommendörsgatan på Östermalm i Stockholm och bjuder in till ett svenskt/franskt bondkök med mat producerad och tillagad på ett naturligt vis.

Jag började med en ½ råbiff som råkar vara det bästa jag vet. Kan inte välja något annat om det finns på menyn. Som tur är var jag bara på förrätten. Råbiffen smakade ljuvligt med det fina köttet i kombination med kapris, krisp och fluffig mousse.

Mitt sällskap valde en härlig entrecote med spenat, pinjenötter, gruyere och café de paris- smör som tydligen smälte i munnen.

fisk

Jag tog en röding med brynt smör, betor och citron. Fisken gick väldigt bra ihop med de övriga råvarorna. Vi kan kalla det en smaksensation!

Till dessert valde jag en äppelpaj med vaniljcréme.

choklad

Smakade även deras lilla ganache på mörk choklad med ringlad olivolja, bröd och flingsalt. För ni har väl inte missat att choklad och salt är en killer-kombination? Så gott även med olivoljan till det söta.

En rolig sak med Restaurang Naturligtvis är att de erbjuder roliga event till gästerna. Blanda annat kockarnas kamp som är en perfekt aktivitet till möhippan/svensexan. Utöver de anordnar de även matlagningskvällar och hemmakockutbildningar!

Just nu råkar Bookatable ett riktigt bra erbjudande på Restaurang Naturligtvis som ni kan boka här!

Annons