7 snygga boots att klicka hem på direkten

09 dec, 2015
AvLisa Segerson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Alla borde ha ett par snygga boots i garderoben. Accessoarer är nämligen den kommande festsäsongen mittpunkt. Vi har samlat de i särklass snyggaste modellerna som finns att fynda online just nu.

Har du ett par boots stående på skohyllan där hemma? Om inte, då är det dags att tänka om. Självklart så väljer du helt själv vilka skor som faller dig i smaken men ett par snygga boots är den perfekta partyhöjaren. Skorna går nämligen att styla till både klänning, kjol, byxdress, kostym och cropped pants. Skomodellen är helt enkelt som gjord för kommande festsäsong.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Om du tycker att det här med att skaffa ett par nya boots låter som en bra idé så har vi samlat sju av de bästa och stilrenaste modellerna nedan. Och vi kan avslöja att Acne-bootsen är vår klara favorit. Lycka till i jakten efter de perfekta bootsen.

Läs också: 15 snygga (och varma) vinterskor att fynda i butik

Följ ELLE Sverige på Facebook

Annons