Artikeln innehåller reklamlänkar

10 festväskor till budgetpris – här klickar du hem dem

05 dec, 2017
AvJana Alimi
Vi tipsar om 10 festväskor som din plånbok lär glädjas åt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det är lätt hänt att man tar för givet att festväskor ska kosta skjortan men så behöver fallet inte vara. Vi har hittat 10 härliga väskor som känns lyxiga för en mindre peng.

Denna knallröda skönhet kan lysa upp vilken look som helst i mörkret! Väskan kommer från Otherstories, ANNONS läs mer och köp den här.

Sammet är så rätt i vinter! Detaljerna på väskan i kombination med tyget ger en lyxig känsla. Väskan kommer från Accent, ANNONS läs mer och köp den här.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

En vacker partyväska med glittriga stenar passar perfekt till stora fester som bröllop men också när man är ute med tjejkompisarna! Väskan kommer från ZARA, läs mer och köp den här.

Denna snygga miniväskan i portmonnämodell är redo för fest! Väskan kommer från ZARA, läs mer och köp den här.

Annons

Man kan aldrig få nog av glitter! Väskan kommer från Lindex,ANNONS läs mer och köp den här.

 

Silver har varit säsongens trendigaste färg på modescenen. Väskan kommer från Weekday, ANNONS läs mer och köp den här. 

Annons

 

Clutchväska i varm och nedtonad färg passar superbra både till vardags och fest. Väskan kommer från Mango, ANNONS läs mer och köp den här.

 

Silver och folkloretrenden i ljuv harmoni – i denna lilla juvel till väska. Väskan kommer från Indiska, ANNONS läs mer och köp den här.

Annons

 

 

Denna skönhet kan få vem som helst att känna sig som en prinsessa. Väskan kommer från Have2Have, ANNONS läs mer och köp den här.

 

Guldig lyxväska från italienska Trussardi. Väskan kommer från Trussardi Jeans, ANNONS läs mer och köp här.

Annons