Sommarens hetaste håraccessoar

16 jun, 2016
AvJenny Fredriksson
ELLE har spanat in den ultimata stylingaccessoaren till ditt hår i sommar. Lika fint på stranden, festivalen som på cocktailfesten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hårbandet har legat och bubblat hela våren som en glammig håraccessoar. Dolce & Gabbana strösslade med snygga scarfs-knutar på modellerna på sin vårvisning. Resultatet blir en fulländad riviera-glammig look.

Nu har trenden kommit till oss och kedjorna har en drös av söta små hårband i olika stilar och modeller.

– Det bästa med den härliga hårbandstrenden, förutom att den är superchic, är att den dessutom skyddar håret mot solens UV-strålar. Hårbandet är dessutom en perfekt hårhjälte – som räddar alla dåliga hårdagar i sommar, säger Emma Unckel, ELLEs skönhetsredaktör.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

För att få till stylingen, knyt din favorit-scarfs lagom slarvigt med knuten fram. Och om du vill fuska lite? Då har många kedjor gjort färdigsydda hårband. Både i turban och scarfs-modell.

Du hittar våra favoriter i bildspelet:

Annons