Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender Adventskalendrar med skönhet

ELLEs beautyredaktör: Här är årets bästa adventskalendrar 2024 – se hela topplistan

23 sep, 2024
bästa adventskalendrar skönhet smink 2024 topplista recension bäst i test
Vilka är årets bästa adventskalendrar 2024? ELLEs beautyredaktör har samlat hela topplistan med 5 skönhetskalendrar du inte vill missa. Här är favoriterna från budget till lyx!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE gift guide #3: Adventskalendrar 2024Brand logo
ELLE gift guide #3: Adventskalendrar 2024

Vi tycks inte få nog av adventskalendrar – och visst är det något alldeles speciellt med att få börja varje decembermorgon med en ny beautyprodukt! Men att hitta rätt i djungeln av julkalendrar är inte helt lätt! Det finns kalendrar som enbart fokuserar på smink och kalendrar som är fullproppade med härlig hudvård. Samtidigt finns det också adventskalendrar som kostar flera tusen, men även alternativ som kostar under tusenlappen.

Har du funderat på att köpa en adventskalender i år, eller vill du köpa en kalender till någon du tycker om? Då vill du inte missa den ultimata topplistan enligt ELLEs skönhetsredaktör. Nedan finner du fem utvalda favoriter – som vinner pris för årets bästa!

Annons
Årets bästa adventskalendrar 2024 topplista recensioner
ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat hela listan med årets bästa adventskalendrar 2024! Foto: Fanny Örnberg

Beautyredaktören tipsar: Årets bästa adventskalendrar 2024 – hela topplistan

En kalender med 27 full size-produkter eller en kalender med otroligt innehåll för under tusen kronor... Här hittar du topplistan med årets fem bästa adventskalendrar 2024!

Bästa adventskalender 2024: Caia Beauty Advent Calendar

I Caias adventskalender är det 24 luckor – men totalt finns 27 produkter i kalendern. Årets adventskalender kommer i en stor och praktiskt sminkbox, perfekt att spara som förvaring! Extra tacksamt är såklart att samtliga produkter i kalendern är full size! Bland luckorna finns både bästsäljare, men även väldigt många helt nya produkter speciellt framtagna för kalendern! Kalendern innehåller bland annat en helt ny mascara som ger vacker volym samt en hårparfym, vilket också blir Caias första. Hudvård, hårvård, doft, makeup och kroppsvård – här vinns något för alla! Värdet på kalendern är dessutom imponerande 8 000 kronor.

Beauty Advent Calendar
Annons:Kom till kalendern från Caia!Caia
Annons

Bästa adventskalender 2024: Kicks The Must-have Advent Calendar

Tidigare år har Kicks släppt en kalender med fokus på makeup och en kalender med härlig hudvård. Men i år tänker Kicks utanför boxen och lanserar istället en kalender som är något billigare och en som tillhör den dyrare prisklassen. Tacksamt nog är det också budgetvarianten som är den absolut bästa. Kalendern kostar under tusen kronor – och innehållet är riktigt imponerande. Här finns doft från Sol de Janeiro, hudvård från Paula's Choice och setting spray från Urban Decay. En härlig blandning av många bästsäljare! Variationen mellan makeup och hudvård är dessutom riktigt bra. Här finns garanterat något för alla!

The Must-have Advent Calendar
Annons:Köp Kicks adventskalender här!Kicks

Bästa adventskalender 2024: Sephora Favorites

Sephoras kalender är i år något utöver det vanliga! Av 24 luckor är 14 full size och i luckorna finns spännande märken som Makeup by Mario, Tarte, Rare Beauty och Fenty Beauty. Men också doft från populära Kayali och en riktig hårvårdsklassiker från Olaplex (i full size)! I flera av luckorna fanns dessutom två produkter. Prislappen på denna är något högre, men innehållet får hjärtat att slå ett extra slag!

Sephora Favorites
Annons:Sephoras kalender finns snart att köpa här!Sephora
Annons

Bästa adventskalender 2024: Me-phoria Christmas Calendar

Precis som tidigare år kommer Lyko med flera olika varianter av kalendrar – i flera olika prisklasser. Mellankalendern Me-phoria, som också är den absolut bästa av de olika alternativen, har ett värde på 5 300 kronor, men kostar 1 399 kronor. I luckorna hittar du favoriter från Björk, Dermalogica, Klairs och Pixi – för att nämna några. Majoriteten är hudvård och hårvård. Här får du till exempel en hårvårdsduo från Schwarzkopf som trollar fram lena och glansiga längder på några minuter. Den stora nackdelen med kalendern är att den brukar sälja slut – snabbt...

Me-phoria Christmas Calendar
Annons:Köp Lykos adventskalender!Lyko

Bästa adventskalender 2024: Hickap Happy Holidays Advent Calendar

Det är första året jag öppnar en adventskalender från Hickap – och jag är riktigt imponerad över det fina och varierade innehållet! Här finns både hudvård, makeup och såklart märkets populära sminkborstar, som faktiskt är några av marknadens bästa! Kalendern känns lyxig, har en fin design och känns också väldigt genomtänkt. Vill du upptäcka Hickap, eller vill du fylla på med favoriter från märket, är denna kalender ett perfekt alternativ!

Happy Holidays Advent Calendar
Annons:Kom till kalendern från Hickap!Hickap
Annons

Foto: Fanny Örnberg

Annons