Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender Adventskalendrar med skönhet

Beautyredaktören testar – så bra är Caias nya Radiant Touch Concealer

23 okt, 2024
caia concealer test recension Radiant Touch Concealer
Vårdande, lätt täckande och lystergivande – så beskrivs Radiant Touch Concealer från Caia. ELLEs Veronica Henriksson har såklart testat den omtalade nyheten. Här är allt du behöver veta om produkten!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Shoppa beauty i Stockholm med ELLEs beautyredaktör!Brand logo
Shoppa beauty i Stockholm med ELLEs beautyredaktör!

Caia fortsätter att satsa på basprodukter – och nu är det dags att välkomna nya Radiant Touch Concealer! Concealern sägs vara uppljusande, ha en silkeslen finish, ge lätt lyster och samtidigt verka återfuktande. Men hur bra är den egentligen? ELLEs beautyredaktör har såklart testat! Här är allt du behöver veta om den nya lanseringen – och så använder du den för bästa resultat.

Så använder du Radiant Touch Concealer från Caia

Är du på jakt efter en ordentligt täckande concealer som suddar bort blemmor och finnar är det inte Radiant Touch Concealer du ska sträcka dig efter. Vill du däremot ha en concealer som döljer mörka ringar utan att fastna i linjer runt ögenen, och har en lätt lystergivande effekt, har du hittat rätt! Concealern jobbar nämligen främst på att ljusa upp och täcka lättare rodnad och ojämnheter samt mörka ringar under ögonen. Här får du fin lyster, en jämnare hud och lätt vård!

recension caia radiant touch concealer test tips
Klicka på bilden för att komma direkt till concealern från Caia.

Beautyredaktören: Så bra är Radiant Touch Concealer från Caia – läs hela recensionen

"Får jag bara välja tre produkter att använda för resten av livet är svaret enkelt: mascara, bronzer och concealer. Concealer är, enligt mig, en av necessärens viktigaste produkter och jag vet inte hur många jag har testat genom åren. Det har också gjort att min kravlista är lång, men det viktigaste är alltid att en concealer inte ska fastna i linjer eller kännas kakig under dagen.

Annons

Radiant Touch Concealer är inte en klassisk concealer på det sättet att den är så pass täckande att den kamouflerar allt. Precis som klassikern Touche Éclat från YSL, är det en concealer som främst fokuserar på att ljusa upp och jämna till. Den har en lättare täckning och en lätt, krämig textur, vilket också gör den väldigt enkel att jobba in i huden.

caia concealer recension
Klicka på bilden för att komma till concealern.

Jag uppskattar verkligen concealers som har återfuktande egenskaper och här har Caia lyckats! Med detta lilla trollspö till produkt behöver du inte vara orolig att concealern ska fastna i linjer, i torra fläckar eller 'creasea' under dagen (men som alltid när det gäller makeup är det viktigt att återfukta ordentligt). Jag applicerar produkten under ögonen och vips är mörka ringar betydligt mindre synliga. Produkten fungerar också utmärkt att använda på hakan och runt näsvingarna där jag alltid är lite röd. Men jag avslutar också alltid min basrutin med att dra concealer under kindbenen för att ge ett litet extra lyft – och då är denna perfekt för just det!

caia radiant concealer
Klicka på bilden för att komma till kitet!

Det jag uppskattar mest med concealern är hur enkel den är att jobba med och hur naturligt resultatet blir. I samband med att concealern lanseras, släpps också en liten och nätt borste F22 Angled Concealer Brush, som är optimal att använda för att arbeta in produkten i huden. Och snabbt går det!

På några sekunder ser huden klarare ut, mörka ringar är täckta och röda partier är plötsligt osynliga. I och med den lätta texturen känns huden varken kladdig eller kakig. Det här är ett toppenalternativ för den som vill ha en naturlig bas, med 'my skin but better'-känsla. Jag spår en ny storsäljare! Det jag däremot har anmärkningar på är att concealern kommer i 12 nyanser, där majoriteten av dessa är ljusa."
ANNONS Här kan du se alla nyanser och köpa concealern från Caia.

Annons

Hur används Radiant touch concealer?

Den smidiga concealern, som kommer i 12 nyanser, är väldigt enkel att applicera! Skruva lätt på den nedre delen av pennan för att få upp produkt och applicera sedan på de områden du vill täcka. Optimalt är att använda concealern under ögonen, kring näsvingarna, på hakan och som en triangel i pannan, mellan ögonbrynen.

caia radiant touch concealer recension användning
Klicka på bilden för att komma direkt till concealern.

När släpps radiant touch concealer?

Den nya concealern lanseras den 27e oktober och finns att köpa på ANNONS Caias hemsida, samt i Caias beautydesk på NK i Göteborg och Stockholm.

Foto: Launchmetrics/Spotlight, Caia

Annons