Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender Adventskalendrar med skönhet

Beautyredaktören tipsar: "Här är hårprodukten som räddar mitt torra hår"

23 okt, 2024
hårprodukt tips torrt hår recension olaplex
Upplever du att håret känns frissigt och torrt? ELLEs Veronica Henriksson har hittat leave in-krämen som verkligen gör skillnad på torra och trista längder!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisfrisören Chris Appleton: Så använder du Tiktok-hypade Dream CoatBrand logo
Kändisfrisören Chris Appleton: Så använder du Tiktok-hypade Dream Coat

Bra och återfuktande hårvård, med rätt produkter för din hårtyp är A och O för ett hälsosamt, mjukt och frissfritt hår. I duschen är ett återfuktande schampo och balsam viktigt för att inte torka ut längderna, samtidigt som en djupt återfuktande hårinpackning fungerar perfekt som en boost när håret skriker efter fukt. Men många glömmer att hårvården inte slutar i duschen! Eftervården är nämligen minst lika viktig. Med till exempel en bra hårolja kan du ge fin glans till längderna, samtidigt som en leave in-kräm vårdar och skyddar håret långsiktigt.

ELLEs beautyredaktör har hittat den optimala produkten som ger fukt, vård, glans och dämpar friss! Här är favoriten du inte får missa.

Annons

ELLE älskar: Bästa leave in-krämen för torrt och frissigt hår – beautyredaktörens favorit

Läs hela recensionen om den nya (och dryga) favoriten från Olaplex som snabbt och enkelt ger liv till torrt och livlöst hår. Här är varför du behöver No. 5 Leave in Conditioner i din hårrutin!

Veronica Henriksson ELLE tips hårvård
ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson tipsar om hårprodukten som vårdar håret – på djupet

"Jag genomgår just nu en hårresa som aldrig tycks ta slut. För lite mer än ett år sedan fick jag mitt andra barn (lagom till att håret precis hade återhämtat sig efter det första...) och tappade extremt mycket hår. Efter det satte jag i extensions med tejp, men hade inte tålamodet att vänta in en frisörtid för att plocka ut löshåret när det var dags. Det slutade med att jag gjorde ett försök att plocka ut det själv, vilket var ett misstag som resulterade i att jag inte bara slet ut löshåret, utan även hälften av mitt egna hår. Nu kämpar jag hårt med att få tillbaka mitt tjocka och långa hår – och jag börjar sakta se ljuset i tunneln. Det tackar jag Olaplex för!

Jag har ett typsikt skandinaviskt hår. Stråna är många, men tunna. Håret är också torrt, topparna klyver sig lätt och längderna tenderar till att bli frissiga så fort jag sätter min fot utanför dörren. Men nu har jag hittat produkten som verkligen gör skillnad för mina torra och spretiga strån – och som faktiskt hjälper mig på min hårresa mot ett tjockare och hälsosammare hår.

Annons

Produkten är en okomplicerad favorit som ger effekt direkt

Veronica Henriksson, beautyredaktör ELLE

Olaplex har en rad fantastiska produkter i sitt sortiment, men produkten som faktiskt imponerar mest är den relativt nya ANNONS No. 5 Leave in Conditioner. Leave in-balsamet är en okomplicerad favorit som ger effekt direkt och den jobbar på flera hårproblem samtidigt! Tanken med produkten är att den ska sluta stråna och på så sätt också skydda mot skador och att håret går av. Återfuktande? Check! Reparerande? Check! Reducerar friss? Check! Ja, leave in-produkten prickar faktiskt in alla mina krav på en riktigt bra hårprodukt!

olaplex leave in kräm hår tips frissigt hår
Klicka på bilden för att komma till favoriten från Olaplex.

No. 5 Leave in Conditioner ger ordentligt med fukt utan att tynga ner. Krämen är lätt och len – och produkten är dessutom väldigt dryg. Jag använder betydligt mindre än vad rekommendationerna säger och får ändå ett fantastiskt resultat! Det i sig tycker jag också gör produkten väldigt prisvärd. Krämen går att använda på två sätt, antingen fönas in i handdukstorkat hår eller som en boost i torrt hår mellan tvättar. Bäst resultat blir det absolut när produkten fönas in. Mina längder blir lena, får fantastiskt fin glans, känns mjuka och all friss är som borttrollad. Det bästa är att jag tycker att resultatet håller i flera dagar, tills det är dags för nästa tvätt. No. 5 Leave in Conditioner kommer garanterat att få hänga med mig i många år framöver!
ANNONS Olaplex No. 5 Leave in Conditioner finns att köpa här.

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Annons