Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender Adventskalendrar med skönhet

Hårinspiration: stora hårtrenderna från Paris Fashion Week

27 sep, 2024
hårtrender paris fashion week inspiration hår styling
Paris Fashion Week bjuder på inspirerande mode och många otroliga beautylooks. Inspireras av streetstylen i Paris – här är tre dominerande hårtrender du inte vill missa!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Tre skotrender du inte får missa i höstBrand logo
Tre skotrender du inte får missa i höst

De internationella modeveckorna är i full gång och nu riktar vi blicken mot Paris! Som alltid bjuder modets huvudstad på eleganta kreationer, spännande visningar med extra allt och en hel del oväntade detaljer, både inom mode och beauty. Paris Fashion Week SS25 har hittills visat att det bohemiska modet är tillbaka och vi har sett en hyllad comeback på catwalken. På plats finns även många svenska besökare bland annat Seinabo Sey, Omar Rudberg och Armand Duplantis tillsammans med Desiré Inglander.

Annons

Beautytrenderna från streetstylen i Paris visar en neutral makeup där rouget står i fokus och där läpparna glänser som aldrig förr. Och när det gäller hårtrender ser vi allt från lekfulla uppsättningar till eleganta svall i sann parisisk anda.

Stora hårtrenderna från Paris Fashion Week SS25

ELLE har samlat maxad streetstyle-inspiration med håret i fokus från den franska huvudstaden! Här är hårtrenderna du inte vill missa!

Hårinspiration: 3 stora hårtrender från Paris Fashion Week

Hårtrend: Kort bob

Att vi såg många olika varianter av bob bland besökarna på Paris Fashion Week kom inte som någon större chock. Klippet är trots allt årets absolut största hårtrend. Men under PFW såg vi däremot boben något kortare och betydligt rakare än vad vi gjort under tidigare modeveckor.

Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight
Annons

Hårtrend: 70-talets heta frisyrer

Streetstylen på PFW bjöd på en härlig tillbakablick till det ljuva 70-talet! Det är tydligt att Goldie Hawn, Jane Birkin och Farrah Fawcett är inspirationerna till det härliga håret med lugg, volym och lösa lockar i fokus!

Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Hårtrend: Olika varianter av hårknutar

Under Milano Fashion Week var det Messy bun som var den dominerande hårtrenden, men på gatorna i Paris såg uppsättningarna något annorlunda ut. Vi såg nämligen allt från stora och voluminösa knutar och halvuppsättningar, till olika varianter av en klassisk och elegant svinrygg.

Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight
Annons

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Annons