Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender

Skönhetsredaktören tipsar – bästa nyheterna i september

09 sep, 2024
månadens bäst beauty elle tips skönhet smink
Lyxig makeup och brittiskt finbesök – ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat septembernyheterna du inte vill missa.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #24 – Yandeh SallahBrand logo
Min rutin #24 – Yandeh Sallah

Temperaturen må bli kallare och dagarna mörkare – men höstens necessär bjuder på oväntat mycket färg som piggar upp ordentligt! Säsongens beautylanseringar står för festliga detaljer, nya märken och lyxiga nyheter. På mitt skrivbord har det bland annat landat en crème som erbjuder skönhetssömn på burk och magnifik basmakeup från både Dior och Victoria Beckham Beauty. Den sistnämnda finns nu också att få tag på i Sverige och kniper därmed platsen som årets roligaste nyhet!

Annons

Nu är jag mer än redo för att byta ut och säsongsanpassa hudvårdsgarderoben. Jag välkomnar också en ny parfym in i min doftsamling och tack vare Le Labo har en resa till Mexiko aldrig känts närmare.

Dior lanserar contourstick och foundationstick

dior nyhet foundationstick contour

Vi ser en tydlig trend inom makeup – stiftprodukter är basgarderobens nya måsten. Diors nya Forever skin perfect multi-use foundation stick trollar enkelt fram en felfri bas, har en fantastisk finish och går att bygga i flera lager utan att den känns torr. Tillsammans med nya Forever skin contour stick får du snyggt markerade kinder!
ANNONS Här kommer du till Forever skin perfect multi-use foundation stick.
ANNONS Och här hittar du nya Forever skin contour stick.

Annons

Rolig hudvård med Restored

restored hudvård patch

Vem kunde ana att det kan vara roligt med finnar? Det hyllade märket Restored, som snabbt blivit en favorit på sociala medier, lanseras nu i Sverige och finns snart att ANNONS köpa exklusivt på H&M.

Brittiskt besök – Victoria Beckham Beauty kommer till Sverige

victoria beckham beauty till sverige produkter topplista

Victoria Beckham Beauty har äntligen hittat till Sverige och finns nu exklusivt på Cow Parfymeri. Och det hyllade beautymärket ligger inte på latsidan. Nu lanseras den hudvårdande concealern The concealer pen, som skapats tillsammans med Augustinus Bader.

Annons

Le labo lanserar City exclusive

le labo parfym city exclusive

Le Labo tar oss med på en väldoftande resa till Mexico City! Årets limiterade City exclusive-doft har noter av koriander, lime och aldehyder. Coriandre 39 bjuder på en grön och frisk doftdröm som piggar upp i höstmörkret. Men kom ihåg: parfymen finns bara att köpa under september månad.

Snällt sovsällskap med La Mer

la mer nattkräm

Likt det mjukaste bomullstäcke omfamnar nya The rejuvenating night cream huden och bjuder på en riktig skönhetssömn – på burk. Superhjälten i La Mers lyxiga (och första) nattcrème stavas MRA-3 och beskrivs som ett marint och snällt alternativ till retinol.
ANNONS Här kommer du till den nya krämen.

Annons

Chanels limiterade makeup-kollektion

Visste du att spådom, numerologi och astrologi var några av Gabrielle Chanels stora intressen? Clairvoyance är modehusets härliga höstkollektion som erbjuder mystisk makeup med förtrollande färger och dramatiska detaljer.
Här kommer du till kollektionen.

Annons