Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hos Inredningsnyheter ELLE Deco Design Awards Köksinspiration Inspiration för balkongen Se ELLE Hemma hos

Gardiner, lakan och kuddar – här är 9 utvalda favoriter från Hemtex

12 aug, 2024
Är du på jakt efter fina textilier eller andra inredningsdetaljer att uppdatera hemmet med i höst? Här listar vi 9 utvalda favoriter från Hemtex just nu!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kika in hemma hos Frida LundBrand logo
Kika in hemma hos Frida Lund

I och med höstens ankomst är vi många som gärna vill göra det lite extra mysigt hemma just nu. Ett enkelt sätt att addera hemtrevnad är att uppdatera sina textilier – och en favoritbutik när det kommer till just hemtextilier är populära Hemtex. Därför har vi scannat utbudet hos kedjan och listar här våra favoriter, från gardiner och sängkläder till dukar och kuddfodral.

10 handplockade favoriter från Hemtex

Letar du efter fina textilier eller kanske en snygg vas att uppdatera hemmet med? Här är våra nio favoriter från Hemtex, som snabbt höjer mysfaktorn hemma i höst!

Annons

Beige linneduk

Hemtex

En fin duk kan ta ditt kök eller din matsal till nya höjder. Kolla in den här mjuka, stentvättade linneduken från Hemtex!

hemtex linneduk

Skira linnegardiner

Hemtex

Skapa en varm och ombonad känsla med hjälp av ett par klassiska, skira linnegardiner som ger ett fint ljusinsläpp. De här tidlösa linnegardinerna finns i vitt, natur och mörk sand.

hemtex linnegardin
Annons

Beige linnelakan

Hemtex

Bädda extra skönt och fint i höst med uppdaterade lakan! Det här påslakansetet från Hemtex är i en skön linneblandning och finns i fem färger att välja bland.

hemtex lakan

Vit vas i keramik

Hemtex

Att ta in blomster eller några kvistar i hemmet höjer garanterat mysfaktorn några snäpp! Den här prisvärda vasen har en vacker, skulptural form och finns i naturvitt, sand och mörkblått.

Annons

Rutiga tygservetter

Hemtex

Servetter i tyg tar din dukning till nästa nivå i höst. Hemtex har flera fina varianter – som de här servetterna i rutig bomull.

Prydnadskuddar

Hemtex

Piffa upp soffan, fåtöljen eller sängen med fina prydnadskuddar. Våra favoriter är det randiga kuddfodralet med fransade sidor samt fodralet med melerad framsida.

hemtex kudde
Annons

Rustik vas med handtag

Hemtex

Den här robusta vasen med handtag blir en fin detalj hemma, med som utan blommor i. Vasen är tillverkad av keramik.

Klassisk stolsdyna

Hemtex

Mjuk sittkudde med handtag som är perfekt att ta ut till utomhusmöblerna eller att ta med på utflykt. Kudden finns i flera fina färger.

hemtex sittdyna
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons