Populärt: Hemma hos Inredningsnyheter ELLE Deco Design Awards Köksinspiration Inspiration för balkongen Se ELLE Hemma hos

Nyårskollektionen har kommit till Ikea – se bilderna här

25 sep, 2024
AvTove Hiitti
Nyårskollektionen har kommit till Ikea – se bilderna här
Med det nya året i sikte presenterar Ikea sin nyårskollektion. Vi har tagit en titt på kollektionen – se bilderna och låt dig inspireras inför årets sista firande!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Elle deco guide: Tidlöst och klassiskt porslinBrand logo
Elle deco guide: Tidlöst och klassiskt porslin

Trots att det kan kännas långt borta, väntar ändå ett krispigt snötäcke runt hörnet och snart är det till och med ett nytt år. För många är slutet på året inte bara en tid för reflektion utan också en möjlighet att festa till det – och i samband med det göra det lite extra fint hemma.

På Ikea ringer klockorna redan och glitter står på menyn när det kommer till den nya kollektionen Fröjda. Med nyårskollektionen vill Ikea inspirera till en bubblig och glittrig kväll. Häng med på nyårskalas och se Ikeas kollektion här!

Annons

Se Ikeas nyårskollektion 2024

Fröjda omfattar tolv produkter med exempelvis skimrande dekorationer, eleganta glas, och dekorativa ljusstakar. Vitt och silver är två ledord och flera av nyheterna för tankarna till ett vinterlandskap, gnistrande av snö och is.

Ikeas nyårskollektion Fröjda 2024
Foto: Martin Inger
Foto: Martin Inger
Annons
Ikeas nyårskollektion Fröjda 2024
Foto: Martin Inger

Kollektionen är framtagen av designerna Lisa Hilland & Mikael Axelsson som i ett pressmeddelande säger:

Fröjda-kollektionen är designad för att enkelt höja stämningen i rummet med pappersgirlanger, glittrande ljusslingor och det mjuka skenet från en LED-lykta – och förvandla varje sammankomst till en varm och inbjudande fest!

Dekoration i fönster Ikea kollektion nyår 2024
Foto: Martin Inger



Annons
Ljusstake Ikea nyårskollektion 2024
Foto: Martin Inger
Nyårsmiddag Ikea kollektion Fröjda 2024
Foto: Martin Inger

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons