Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hos Inredningsnyheter ELLE Deco Design Awards Köksinspiration Inspiration för balkongen Se ELLE Hemma hos

Hotellet som blivit en snackis – kika in i Jacy'z Hotel i Göteborg

28 aug, 2024
jacyz hotell göteborg
Göteborg är en fantastisk stad för en weekend – och just nu är ett särskilt hotell en stor favorit när det kommer till staycations. Häng med in i häftiga Jacy'z i Göteborg!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 5 semesterpärlor att besöka i SverigeBrand logo
Se 5 semesterpärlor att besöka i Sverige

Jacy’z Hotel & Resort slog upp portarna till den 22 våningar höga skyskrapan i Gårda, Göteborg, i november 2022. Den arkitektoniskt häftiga byggnaden har blivit en iögonfallande del av stadens silhuett, med den rutmönstrade fasaden som sträcker sig mot himlen och glänser när den fångar ljuset. Hotellet huserar bland annat 233 hotellrum, tre restauranger, fyra barer och två poolområden.

Hotellet har blivit ett populärt staycation-alternativ, för weekendsugna som vill upptäcka Göteborg, men det har också fått en internationell kundkrets – inte minst via sociala medier. På appen TikTok har nämligen flera virala klipp skapat en hajp utomlands. På TikTok hyllas hotellet bland annat för den hemtrevliga interiören och för inomhuspoolklubben Pachanga samt den soliga poolklubben Pam´s med panoramavy över staden och tillhörande takbar.

Annons

Hotellet ligger ett stenkast från multiarenan Ullevi, ungefär tio minuter från statskärnan och med närhet till nöjesparken Liseberg.

Jacy´z Hotel & Resort

Göteborg

Se bilderna inifrån Jacy'z Hotel Göteborg

Är du nyfiken på Jacy´z Hotel i Göteborg? Häng med in!

jacyz hotell göteborg restaurang
Annons
jacyz hotell göteborg bar

Pastellfärger, mjuka textilier och lekfulla detaljer är några ledord när det kommer till hotellets interiör. Den traditionellt skandinaviska, avskalade och lite strama stilen känns långt borta inuti Jacy´z, där man snarare har skapat en slags hemtrevlig maximalism.

jacyz hotell göteborg

Inredningen i Jacy´z är både modern och romantisk. Hade det inte varit för utsikten över staden hade det varit lätt att glömma var man befinner sig, i och med hotellets internationella karaktär.

Annons
jacyz hotell göteborg spa

Inte minst poolområdena bjuder på en riktig utomlandskänsla och lite välbehövlig eskapism från den gråa vardagen.

jacyz hotell göteborg spa

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons