Gör som på ELLE-galan och servera skumpan med is!
När gästerna anlände till ELLE-galan på Grand Hôtel välkomnades de med varsin champagneflaska i miniformat med ett snyggt och praktiskt munstycke, så inga glas behövdes (inget spill på klänningarna här inte!).
Till champagnen serverades små kanapéer med bland annat kungskrabba, tryffel och pumpa.
Efter prisutdelningen när festen började serverades Moët & Chandon Ice Impérial, som är speciellt framtagen för att serveras i vinglas med is. Förutom att isen gör champagnen extra kall och god upplevs den även som mer bubblig.
Servera med is – och gärna en jordgubbe!
Smaken på Ice Impérial är söt och fruktig med inslag av äpplen, aprikos, päron och apelsin och serveras med fördel med is i. Vill man ha en läskande drink kan man addera smaksättare som mynta, lime, grapefrukt, gurka, ingefära eller röda bär som jordgubbar och hallon.
I anslutning till champagnebaren fanns det även ostron för gästerna att mumsa på. Sältan från ostronen passade perfekt till champagnen!
De vackra champagnebarerna från Moët & Chandon var specialbyggda för galan – en kväll vi sent kommer att glömma!