Artikeln innehåller reklamlänkar

Adventskalendern som passar dig helt perfekt – baserat på ditt stjärntecken

03 okt, 2024
AvCassandra Lindblom Riso
två tjejer tar selfie med mobilen
Spotlight/Launchmetrics
Trots att det är en bit kvar till första december har butikerna redan börjat fyllas av härliga adventskalendrar – med allt från te till doftljus, skönhet och sexleksaker bakom luckorna. ELLE guidar dig till vilken adventskalender som egentligen passar dig allra bäst – enligt ditt stjärntecken!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE gift guide #3: Adventskalendrar 2024Brand logo
ELLE gift guide #3: Adventskalendrar 2024

Väduren

Din adventskalender: Maxad kalender med allt från hudvård till sexleksaker från Lyko

Väduren är självsäker, energisk och modig och tackar sällan nej till utmaningar. Gemensamt för många födda i vädurens tecken är att rutin ofta leder till extrem tristess. En kalender som den här från Lyko, fylld av njutning för hela kroppen under 24 välfyllda luckor – med allt från ansiktsprodukter till sexleksaker – faller Väduren helt rätt i smaken.
ANNONS Köp den välfyllda adventskalendern från Lyko här.

Annons
adventskalender
Klicka på bilden och kom direkt till kalendern.

oxen

Din adventskalender: Lyxig chokladkalender från Lindt från Lindt

Det är inte sällan man som Oxe hör att man uppskattar naturen, god mat och lyx. Oxar är inte först att uppskatta drastiska förändringar, utan tycker om stabilitet och det som känns bekant sedan tidigare. En klassisk – och lyxig – chokladkalender från Lindt kommer få varje Oxe att le brett hela vägen till jul.
ANNONS Köp den lyxiga chokladkalendern från Lindt här.

Annons

Tvillingarna

Din adventskalender: Romantisk kalender för par

Tvillingarna uppskattar variation och nya upplevelser, vilket gör att en romantisk kalender för par passar perfekt för dem. Deras nyfikenhet och öppensinnade natur gör att de gärna utforskar nya intimiteter och lekfullhet och en romantisk kalender som den här, med nya utmaningar att ge sig på varje dag, kan garanterat ge tillfälle för att skapa spännande upplevelser med sin partner.
ANNONS Köp den romantiska adventskalendern för par från Coolstuff här.

romantisk kalender par
Klicka på bilden och kom direkt till kalendern.
Annons

Kräftan

Din adventskalender: Kalender med doftljus från Voluspa

Ett av kräftans största kännetecken är att de värdesätter hemmets mysiga och trygga vrå. Doftljus bidrar till känslan av ett hemtrevligt hem, och en adventskalender med doftljus från Voluspa står därför högt upp på önskelistan. I kalendern väntar tolv ljuvliga doftljus att skapa mysig stämning med i väntan på dopparedan.
ANNONS Köp adventskalendern med doftljus från Voluspa här.

voluspa adventskalender
Klicka på bilden och kom direkt till kalendern.

Lejonet

Din adventskalender: Sminkkalender från Nyx

Lejonet gillar att uttrycka sin kreativitet och personlighet och att stå i centrum, och vad passar bättre då än en adventskalender med smink från Nyx? Nyx adventskalender 2024 består av allt från ögonskuggor till highlighters och läppglans och passar Lejonet perfekt att experimentera med varje dag ända fram till jul.
ANNONS Köp adventskalendern med smink från Nyx här.

Annons
nyx adventskalender
Klicka på bilden och kom direkt till kalendern.

Jungfrun

Din adventskalender: Kalender med ampuller från Babor

En adventskalender från Babor med lyxiga ampuller passar Jungfrun helt som handen i handsken. Jungfrun värdesätter kvalitet och effektivitet och unnar sig gärna en lyxig hudvårdsrutin att njuta av varje dag – och det rimmar helt rätt med Babors adventskalender, där du får 2 ml kraftfull hudvård i koncentrerad form varje dag.
ANNONS Köp adventskalendern från Babor här.

adventskalender babor
Klicka på bilden och kom direkt till kalendern.
Annons

Vågen

Din adventskalender: Lyxens lyxkalender från La Mer

Vågen älskar skönhet, elegans och allt som stavas lyx, lyx, lyx. Som ett stjärntecken som högt värdesätter egenvård och det vackra i livet och en riktigt exklusiv adventskalender från La Mer landar högt på önskelistan. Kalendern ger Vågen ännu en anledning att skämma bort sig – vilket få vågar tackar nej till.
ANNONS Köp den lyxiga adventskalendern från La Mer här.

adventskalender la mer
Klicka på bilden och kom direkt till kalendern.

Skorpionen

Din adventskalender: Sexkalender från Satisfyer

Passionerade Skorpionen värdesätter intimitet och sensualitet högt – och vad passar bättre då än en adventskalender med sexleksaker signerad Satisfyer? Kalendern består av tre bästsäljare från Satisfyer, BDSM-tillbehör, ett sexigt kortspel och mycket, mycket mer som får Skorpionen att jubla av glädje.
ANNONS Köp adventskalendern med sexleksaker från Satisfyer här.

Annons
adventskalender satisfyer
Klicka på bilden och kom direkt till kalendern.

Skytten

Din adventskalender: Klurig adventskalender med gåtor från Exit

För Skytten, som är både äventyrlig och älskar att upptäcka nya saker, passar en klurig adventskalender helt perfekt. Exit – det populära sällskapsspelet som går ut på att lösa gåtor – har släppt en adventskalender som matchar Skyttens stora vilja att gnugga geniknölarna. Årets adventskalender från Exit är både ett äventyrsspel och en adventskalender i ett – varje dag väntar en ny gåta som leder dig till lösningen på julafton.
ANNONS Köp adventskalendern från Exit här.

Annons
adventskalender exit
Klicka på bilden och kom direkt till kalendern.

Stenbocken

Din adventskalender: Exklusiv skönhetskalender från Lancôme

Det är ingen hemlighet att Stenbocken värdesätter hårt arbete, är ambitiös och ansvarstagande. Därför är det få som förvånas av att Stenbocken gärna unnar sig en kalender full av exklusiv skönhet från Lancôme i jul. Bakom luckorna döljer sig 24 skönhetsöverraskningar inom doft, makeup och hudvård, vilket sannolikt uppskattas av Stenbocken som tycker om att belöna sig.
ANNONS Köp adventskalendern med skönhet från Lancôme här.

Annons
adventskalender lancome
Klicka på bilden och kom direkt till kalendern.

Vattumannen

Din adventskalender: DIY-kalender från Coolstuff

Vattumannen har en unik syn på världen och älskar att tänka utanför boxen. Deras kreativitet genomsyrar allt de gör och de värdesätter människor omkring dem högt. Därför väljer Vattumannen gärna att inte själv få en kalender – utan att skapa en egen kalender att ge bort till någon annan. Den här kalendern från Coolstuff kan bli allt från en pysselkalender till en chokladkalender eller en chipskalender – bara fantasin sätter gränser!
ANNONS Köp DIY-kalendern från Coolstuff här.

Annons
adventskalender diy
Klicka på bilden och kom direkt till kalendern.

Fiskarna

Din adventskalender: Te-kalender från Pukka

Fiskarna uppskattar avkopplande stunder och är lugna och drömska. En te-kalender från Pukka passar därför helt perfekt in i deras liv – eftersom den kan hjälpa dem att varva ner. En stund med en kopp te om dagen passar Fiskarna perfekt, gärna under en filt i soffan med tid att reflektera över dagen och dagdrömma.
Köp adventskalendern med te från Pukka här.

adventskalender pukka
Klicka på bilden och kom direkt till kalendern.
Annons
ELLE Trend #10 Här är byxorna som trendar stort i höstBrand logo
ELLE Trend #10 Här är byxorna som trendar stort i höst
Annons