Dagens horoskop torsdag 15/8

14 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för torsdag den 15/8 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #4 – Stilikonerna att ha koll påBrand logo
ELLE Trend #4 – Stilikonerna att ha koll på

Väduren 21/3-19/4

Idag är du ivrig att komma igång med ett projekt som du nyligen påbörjat. Det viktiga för dig är att du kan jobba själv, du vill inte ha någon annan som lägger näsan i blöt. Det blir en rolig och varierande dag. Kvällen handlar om att göra en mindre, men ganska dyr investering.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att skämma bort sig själv lite extra. Det kan vara att du köper något fint till dig själv, att du unnar dig ett mysigt cafébesök med en vän eller bara en lång promenad i en vacker omgivning. Det blir en mysig dag där familjen är navet som dagen kretsar kring.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen handlar om att göra saker på ett praktiskt och rationellt sätt. Idag är det logiken som får bestämma över hjärtat. Du fattar vettiga beslut, särskilt när det kommer till ärenden som rör det materiella. Den här dagen passar riktigt bra till att göra upp budgetar och planera investeringar.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag lär du dig en hel del nya saker och för den nyfikna Kräftan är det härligt med både kunskap och förändringar. Du mår bra av att utmanas så länge det inte blir för mycket information på kort tid. För dig är det viktigt att processa det du lär dig, det är så du tar in kunskap.

Lejonet 23/7-22/8

Även torsdagen handlar om tempo och att få saker gjorda, oavsett om du är ledig eller jobbar. Du känner ganska mycket stress och press den här dagen. Din osäkerhet att inte räcka till är tillbaka. Försök att slå undan den och våga lite på din egen kompetens.

Jungfrun 23/8-22/9

Det har uppstått kaos i dina projekt och torsdagen handlar om att strukturera och skaffa sig en överblick. Vissa tecken jobbar bäst i kaos, du är inte ett av dem. Du behöver ordning och reda för att känna dig trygg i det du gör. Kvällen blir intressant och väldigt aktiv.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen kommer det in jordenergi i ditt tecken och det tar udden av det värsta av ditt humör. Du känner inte längre för att gräla utan du är mer benägen att få till en kompromiss. Den här dagen handlar om praktiskt arbete och om glädjen i att få vara kreativ.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en spännande, utmanande och kreativ torsdag där du tvingas att vara lite obekväm för att kunna leverera på topp. Du måste tänka annorlunda och våga chansa. Under eftermiddagen kan ett tips från en vän eller kollega hjälpa dig att få till det resultat du vill ha.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen är en ganska fri dag där du gärna gör saker på egen hand. Du kan tycka grupparbete eller allt för sociala umgängen kan bli lite påfrestande. Du behöver utrymme att tänka och planera. Ett slumpartat möte kan få dig att överväga ett erbjudande som du tidigare förkastat.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir en spännande dag eftersom det är mycket som ska hinnas med. Idag har du planer på flera olika aktiviteter med många olika personer och det gäller att du hinner med allt så att ingen blir besviken. Just nu är du ovanligt populär, alla vill umgås med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du ute på upptäcktsfärd. Du testar en ny hobby eller upptäcker något som kan bli ett fritidsintresse framöver. Den här dagen handlar om att testa på saker och att bara gå upp i nuet. Dina tankar är ofta på framtiden eller i det förflutna så det är bra för dig att öva på att vara här och nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite trött i hjärnan idag så det är skönt med en dag där du kan jobba mer praktiskt än teoretiskt. När du arbetar med dina händer så låter du tankarna vandra fritt vilket hjälper ditt undermedvetna att komma fram till olika beslut. Dagen handlar också om ett inköp.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons