Dagens horoskop fredag 16/8

15 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för fredag den 16/8 2024 skrivet av astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #1 – Method dressingBrand logo
ELLE Trend #1 – Method dressing

Väduren 21/3-19/4

Under sommaren har du lärt känna nya personer, det kan vara vikarier, turister eller vänners vänner. Idag är det dags att säga farväl till en eller flera av dessa personer, men det blir samtidigt en dag där du välkomnar en ny medarbetare eller granne in i ditt liv.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen bjuder på vardagslyx och massor av härlig stämning. Det blir en dag då du unnar dig god mat och nöjet av att kunna vara impulsiv. Vill du ta en AW efter jobbet gör du det, vill du träffa en vän eller gå på ett museum gör du det. Du bestämmer över dig dag och det är lyx för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det hemmapyssel som gäller, särskilt om du är ledig. Tvillingen gillar att ha det rent och snyggt omkring sig även om du ogillar att städa. Du fokuserar snarare på att uppdatera det estetiska i ditt hem än på att damma. Jobbar du så kan det bli en shoppingrunda efter arbetet med hemmet i fokus.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du användning för det du lärt dig och du tycker att det är både kul och utmanande att omsätta teoretiska kunskaper till praktik. Den här dagen handlar om att testa sig fram och att inte vara rädd för att göra fel. Kvällen blir social eller romantisk, lite beroende på hur ditt privatliv ser ut.

Lejonet 23/7-22/8

Du får en förfrågan den här fredagen och du är väldigt frestad att säga ja rakt av utan att fundera på det. Tyvärr är du inte på rätt plats i livet för att kunna acceptera det här erbjudandet så även om det är surt så måste du säga nej. Du får hoppas på samma möjlighet i framtiden.

Jungfrun 23/8-22/9

Du påbörjade ett strukturellt arbete under torsdagen och idag får du verkligen utlopp för din förmåga att organisera. Du älskar listor och att ha saker nedskrivna. Då vet du att du inte missar något. Kvällen handlar om att umgås och ha kul. Som singel kan det vara idag som du träffar en speciell person.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du är fortfarande i sommarmood och det gör att inget går så fort eller är så effektivt som du skulle vilja. Den här fredagen försöker du få ordning på rutinerna igen och hitta tillbaka till ditt gamla tempo. Kvällen bjuder på en och annan överaskning.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vill du göra saker på rätt sätt och enligt dig är rätt sätt ditt sätt. Du har svårt att se att någon annan skulle göra ditt jobb bättre än du. Skorpionen kan vara lite trångsynt och territoriell på det sättet, du släpper inte gärna in andra människor på ditt område och tvingas du göra det vill du bestämma.

Skytten 22/11-21/12

Du är tillbaka i rutinerna igen och för den frisinnade Skytten kan det vara lite jobbigt. Du får fokusera på att hitta tillbaka till vardagen och det gör du idag. På kvällen behöver du få göra något som bryter mot vardag och rutiner. Då träffar du gärna vänner. Kvällen handlar också om att träffa nya människor.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir lite av en fortsättning på torsdagen. Du har en lång lista med saker som du vill göra. Stenbocken kan vara väldigt duktig på att planera in saker utan att tänka på att det är lika viktigt att ha luckor i ett schema som att fylla sin tid. Du behöver utrymme att kunna andas och bara vara.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du härliga nyheter och det gör att du kommer vidare i ett projekt som du jobbar med. Både nyheterna, att det är fredag och att en person i familjen har presterat bättre än förväntat gör dagen till något som du vill fira. Vattumannen är bra på att ta till vara på guldkornen i livet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på festhumör den här fredagen. Det finns massor av social påverkan i ditt horoskop och det gör att du aktivt söker dig till större grupper. Det här är en dag som handlar mer om skvaller och att uppdatera sig på nyheter än om hårt arbete. Kvällen bjuder på nöjen och roliga möten.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons