Dagens horoskop söndag 18/8

17 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Här kan du läsa ditt dagliga horoskop för söndag 18/8 på ELLE, skrivet av ELLEs mångåriga astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
En dag med #3 – Clara HallencreutzBrand logo
En dag med #3 – Clara Hallencreutz

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig, social och aktiv söndag. Du tillbringar den gärna med vänner och bekanta eller med din närmaste familj, lite beroende på var du befinner dig geografiskt. Under dagen får du möjlighet att komma en person, som du inte känner så väl, lite närmare.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir en lugn dag där du mentalt förbereder dig för den kommande veckan. Du vet att det kommer att bli intensivt och att du förväntas ta mer ansvar. Även om du tycker att det är kul med utmaningar så kan det också vara lite jobbigt att ha den här typen av krav på sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du står inför en skiljeväg i ditt liv och du behöver lugn och ro för att fundera över vilken väg du ska gå. Under den här dagen har du tillfället att vara en del för dig själv och det gör det möjligt att höra dina egna tankar utan att bli störd. Lugnet ger dig den vägledningen du behöver.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du har planerat den här söndagen noga. Det är mycket du vill hinna med men det mesta verkar vara nöjen. Dagen handlar om att slappna av och ha kul. Det blir en trevlig dag där fokus ligger på vännerna eller på en hobby som du har. För dig är det viktigt att balansera arbetet med ett rikt fritidsliv.

Lejonet 23/7-22/8

En större förändring är på väg in i ditt liv nästa vecka så söndagen blir lugnet före stormen. Ta den här dagen till det du behöver, oavsett om det är att träna, planera eller umgås med vänner. Du behöver ladda upp inför kommande vecka och hur den uppladdningen ser ut varierar från Lejon till Lejon.

Jungfrun 23/8-22/9

Om gårdagen handlade om relationer och vänskap så fokuserar söndagen mer på dina egna intressen och att sätta dig själv i första rummet. Det blir en härlig dag där du tar hand om dig själv och skämmer bort dig på det sätt som du tycker att du förtjänar att bli bortskämd.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Idag är du på hugget. Det här är en dag då du gärna vill prestera, både fysiskt och psykiskt. Framförallt så innehåller dagen tävlingsmoment som du väldigt gärna vill vinna. Du brukar inte vara en vinnarskalle, men idag är du det. Kvällen handlar om en vän och hens kärleksproblem

Skorpionen 23/10-21/11

Idag går du från att vara väldigt social till att bli lite introvert. Du behöver få vara ifred med dina tankar. Det har hänt så mycket den senaste tiden att du inte riktigt hängt med mentalt. Du behöver tid att smälta alla händelser och fundera över vad det här innebär för dig, både kort och långsiktigt.

Skytten 22/11-21/12

Idag kommer ett eller flera husdjur spela en avgörande roll för ett beslut som du är på väg att ta. Det kan vara den här varelsen som ger dig en knuff i rätt riktning men också hen som får dig att avstå från något som du planerat att göra. Idag väntar även nyheter om en vän.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du nöjd med hur du ligger till i din planering och det gör att den här dagen blir en av de friaste dagarna i veckan. Du kan njuta av livet, träffa vänner med gott samvete eller mysa med familjen. Du känner att du landat i allt det nya och det gör att du kan slappna av för första gången på länge.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen lägger fokus på arbete och karriär. Det kan vara att du behöver jobba, är på väg bort i en tjänsteresa eller att du bara har svårt att släppa arbetet när du är ledig. Dagen handlar också om privata praktiska problem som måste adresseras. Det blir en intensiv och bitvis stressig dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Om lördagen var en mysdag inomhus så blir söndagen en aktiv dag utomhus. Idag sportar eller tränar du gärna tillsammans med andra. Du tycker att det är trevligt att kombinera aktivitet och det sociala. Under dagen kan en konflikt mellan två vänner tvinga dig att gå emellan och medla.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons