Dagens horoskop torsdag 29/8

28 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för torsdag 29/8 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är höjdpunkterna från modeveckan i KöpenhamnBrand logo
Här är höjdpunkterna från modeveckan i Köpenhamn

Väduren 21/3-19/4

Idag går Venus in i Vågens tecken och det hjälper dig att hitta styrkan inom dig, särskilt på klassiska feminina områden. Det finns massor av vilja under din diplomatiska yta och du går inte att avleda varken med charm eller manipulation. Du vet vad du vill och vart du är på väg.

Oxen 20/4-20/5

Idag startar en helt ny era i ditt liv och det känns både spännande och vemodigt på samma gång. Det kan vara en familjemedlem som flyttar, ett nytt arbete eller nya kollegor. Det blir mycket att smälta för dig, men samtidigt har du vuxit in i den här förändringen över tid, du visste att den skulle komma.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns humör i ditt tecken idag och du viker inte ned dig när en kollega eller familjemedlem bråkar med dig. Du har inget tålamod med jobbiga personer eller dåliga ursäkter för allt från för sen ankomst till att bara vara lat. Du säger ifrån och du gör det utan att linda in orden.

Kräftan 21/6-22/7

Efter några jobbiga dagar på ditt arbete är det trevligt med en positiv nyhet privat. Det handlar om din ekonomi och om en investering som visar sig vara lönsam. Under dagen kan en släkting höra av sig med ett önskemål om din närvaro eller din hjälp. Försök att hitta tid för den här personen.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en vän som varit ute och rest, pluggat på annan ort eller flyttat bort. Idag får du nyheter om hen och det kan ha att göra med ett tillfälligt besök eller en mer permanent hemkomst. Oavsett så ser du fram emot att träffa hen. Kvällen för med sig vissa kostnader.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Idag kommer det in energier från Väduren så utnyttja det på rätt sätt. Ta för dig och visa vad du kan. Du behöver inte hålla dig i bakgrunden utan ta din plats på scenen och stråla som den stjärna du är. Kvällen handlar om en konflikt i hemmet som verkar eskalera. Du kanske får gå in och medla.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen kräver fokus från dig och det är inte det lättaste eftersom dina tankar fladdrar fram och tillbaka. Du har mycket nytt på gång i ditt liv och du tenderar att tänka på allt utom på arbetet vilket kan irritera en kollega. Det bästa är om du är öppen med hur du känner och att du inte går in i försvarsläge.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir en dag som bjuder på drama och en hel del irritation. Du försöker dämpa dina upphetsade känslor om du är involverad annars så håller du dig gärna på avstånd. Du gillar intriger, särskilt när du inte är direkt inblandad. På kvällen väntar en överraskning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även om du inte har samma behov av att ha balans i ditt liv som till exempel Vågen så mår du bra av att inte jobba för mycket, särskilt inte efter semestern då du har en tendens att dra på dig förkylningar. Idag försöker du hjälpa en vän med problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är början på resten av ditt liv. Även om du inte officiellt börjar med allt det nya innan måndag så finns det ändå saker som förknippas med den här förändringen i ditt horoskop. Om du flyttar kanske du gör det idag för ditt horoskop innehåller en resa, antingen fysiskt eller mentalt.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är dina vänner och din familj på olika håll. Det blir en lite ensam dag men samtidigt kan du tycka det är skönt att helt få rå om dig själv. Du äter när du vill och du tittar på vad du vill på tv. Det är du som har makten. Kvällen bjuder på ett trevligt samtal med en släkting eller familjemedlem.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns vissa logistiska problem på ditt arbete och idag sätter du tänderna i dem. Du är egentligen inte så strukturerad som vissa andra tecken, men du har en instinktiv förståelse för vart problemen ligger och hur de kan lösas på ett smidigt sätt. Kvällen handlar om att planera en semester.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons