Veckans horoskop: Så blir 26/8-1/9 för ditt stjärntecken

21 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Den här veckan går Venus går in i Vågens tecken vilket blir en källa till starka feminina krafter. Se hur det påverkar ditt horoskop vecka 35 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
3 saker du inte visste om White LotusBrand logo
3 saker du inte visste om White Lotus

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med att vara väldigt försiktig i ditt sätt att uttrycka dig. Du är inte rak som du brukar vara, utan lindar in det du vill ha sagt i bomull. Onsdagen bjuder på en känslostorm och ett oväntat möte medan torsdagen handlar om att hitta din inre styrka. Fredagen blir en dag då du utstrålar självsäkerhet. Under lördagen är du väldigt äventyrlig och tar gärna risker. Söndagen handlar om att utmana dig själv inom ett helt nytt område. Den dubbla eldenergin gör dig både modig och dumdristig.

Oxen 20/4-20/5

Veckan inleds med att du argumenterar för det du tror på. Även om du vet att du arbetar i motvind så ger du inte upp. Tisdagen och onsdagen handlar om att jobba över gränserna och att försöka tänka på ett nytt, mer flexibelt sätt. Onsdagskvällen blir stressig och du är uppe i varv. Torsdagen handlar om inledningen på en helt ny era för din del. Fredagen och lördagen bjuder på roliga upplevelser, intressanta möten och fantastiska miljöer. Söndagen handlar om vemod och att släppa taget om något eller någon.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med en massa intellektuella tankar och kreativa idéer. Under måndagen och tisdagen är du en riktig idéspruta. Onsdagen handlar om att landa lite i verkligheten och börja skilja ut det som går att använda av alla tokiga, häftiga visioner som du fått. Torsdagen blir en dag då du tampas med konflikter både på arbetet och hemma. Du är inte den som viker ner dig de här dagarna. Under fredagen försöker du sopa ett misstag under mattan bara för att få reda ut hela härvan under helgen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en tuff inledning på veckan där du tvingas att konfrontera ett misstag som du gjort. Du gillar inte att ha fel och det blir ett surt äpple att bita i för din del. Onsdagen handlar om att ta nya tag och att försöka hitta ett nytt sätt att se på dina arbetsrutiner. Du behöver spara tid och pengar, men du vet inte riktigt hur. Torsdagen bjuder på positiva nyheter som rör din ekonomi. Fredagen blir en dag då du firar medan hela helgen handlar om att vila och om återhämtning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med att sätta upp regler och villkor inför hösten, både privat och på jobbet. Du har många tankar om förändringar som du vill genomföra. Tisdagen och onsdagen handlar om ekonomi, siffror och utveckling. Under torsdagen får du höra nyheter om en bekant eller avlägsen vän. Fredagen bjuder på action och drama på jobbet medan lördagen fokuserar mer på hälsa och utomhusaktiviteter. På söndagen forskar du i ett oroande rykte som du fått höra.

Jungfrun 23/8-22/9

Du vill gärna göra dig hörd i början av veckan. Du förmedlar dina tankar och tar emot eventuell kritik på ett bra sätt under både måndagen och tisdagen. Onsdagen handlar om att samla energi för en förestående utmaning. Här gäller det att både ha överblick och våga släppa kontrollen på samma gång. Torsdagen handlar om att vara aktiv och ta för sig. På fredagen tar du en paus från dina vanliga uppgifter och testar något nytt. Helgen handlar om en ekonomisk investering.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du tänker mycket i början av veckan och du delar gärna med dig av dina idéer. Tisdagen och onsdagen blir dagar med mycket möten där känslorna svallar hett. Det verkar vara en förändring på gång på din arbetsplats. Torsdagen handlar om fokus medan fredagen uppmuntrar kreativt tänkande. På fredagen kan du göra ett roligt fynd om du går på loppis eller second hand. Lördagen blir en lugn dag där du filosoferar medan söndagen är mer actionfylld. Den innehåller en tävling av något slag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med att starta upp många olika saker, men du har inte ro att avsluta dem innan du påbörjar nästa projekt. Onsdagen handlar om en ny kollega och om att försöka hitta gemensamma intressen att prata om. Ni är väldigt olika. Torsdagen blir en dag med drama och gräl medan fredagen handlar om att försonas och att stryka ett streck över det som varit. På lördagen är du aktiv och på toppenhumör. Under söndagen går luften ur dig och du behöver vila dig i form.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med att vara rätt så grinig. Det finns både temperament och otålighet i ditt tecken. Måndagen och tisdagen bör du undvika att jobba med, eller i närheten av småbarn. På onsdagen rinner den här irritationen av och det blir lättare att ha att göra med. Torsdagen handlar om att hitta en jämvikt mellan arbete och fritid. På fredagen får du nog av en kollega som hela tiden vill framhäva sig själv. Lördagen handlar om familjen medan söndagen blir mer av en hobbydag.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen och tisdagen försöker du hinna med att både bekanta dig med det som är nytt och ta kontakt med vissa vänner som du inte hört av dig till. Det blir roliga, stressiga och annorlunda dagar. Onsdagen handlar om att ta kontroll. Torsdagen är början på ett nytt spännande kapitel i ditt liv. Fredagen blir en dag då du fokuserar på att bekanta dig med din omgivning . Helgen handlar om att shoppa och att umgås med familj eller vänner. Det blir härliga dagar där du skämmer bort dig själv lite extra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med några fina dagar, gärna utomhus med vänner. Det kan vara semester eller kanske en arbetsaktivitet. Onsdagen blir en dag som innehåller både en resa, ett avsked och en ny bekantskap. På torsdagen blir du lämnad ensam, antingen av dina vänner eller din familj. Fredagen handlar om de enkla nöjena medan lördagen bjuder på mer fysiskt arbete. Söndagen blir en friare dag då du kan lägga upp dina projekt, hobbys eller aktiviteter efter det som passar dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en del saker som du vill göra i början av veckan så måndagen och tisdagen blir aktiva dagar som börjar tidigt och slutar sent. Onsdagen kretsar kring en familjemedlem och hens behov medan torsdagen fokuserar mer på problematik som har med ditt arbete att göra. Under fredagen har du flera saker inbokade och det kan bli tajt att hinna med allt som du planerat. Lördagen bjuder på en överraskning medan söndagen mer handlar om träning och hälsa. Du vill komma i form.

Kungligt #19 - Oförglömliga bröllopsfrisyrerBrand logo
Kungligt #19 - Oförglömliga bröllopsfrisyrer
Annons