Dagens horoskop fredag 30/8

29 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för fredag 30/8 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kungligt #18 - Den hemliga kärleksdetaljenBrand logo
Kungligt #18 - Den hemliga kärleksdetaljen

Väduren 21/3-19/4

Idag är du verkligen på ett strålande humör och du utstrålar både självsäkerhet och karisma. Idag kan du bli kontaktad av personer som du inte känner enbart för att du verkar som en intressant person att lära känna. Njut av uppmärksamheten. Kvällen bjuder på nya miljöer.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en riktig utforskar dag där du upptäcker nya saker hela tiden. Troligtvis gör du det tillsammans med en vän, släkting eller kollega. Det blir en dag som bjuder både på vissa utmaningar men mest skratt och glädje. Se till att hålla energidepån påfylld för att undvika irritation.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inser att du begått ett misstag som är mer pinsamt än allvarligt. Idag försöker du sopa det under mattan i hopp om att inge ska märka någonting. Tyvärr har den här typen av fadäser en förmåga att poppa upp vid de mest obekväma tillfällen. Kvällen bjuder på nöjen och uteliv.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du någon eller något att fira. Det blir en rolig och lättsam dag där du njuter av att vara social. Du uppdaterar dig på det senaste skvallret, flirtar lite över en kopp kaffe i fikarummet eller bara småpratar med en chef för att fiska efter information. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Lejonet 23/7-22/8

Ingen arbetsstart utan drama på jobbet. Det kan röra sig om allt från smågnabb, elakt skvaller till en eskalerande konflikt mellan massor av människor. Oavsett vad det är för problem så iakttar du det gärna på behörigt avstånd, du tycker det är intressant men du vill inte bli inblandad.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag tar du en paus från dina vanliga uppgifter och gör något helt nytt och utmanande. Det kan vara att hjälpa en kollega som inte hinner med, en internkurs eller uppgifter som vanligtvis inte ligger på dig eller din avdelning. Du tycker att det är kul men svårt på samma gång.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Idag får du utrymme till kreativt tänkande och lite annorlunda uppgifter. Det blir en härlig dag där det föds en hel del roliga projekt. Det här är också en dag som passar bra till fredagslyx såsom gofika eller långlunch. Kvällen kan bjuda på ett fynd om du ger loppis eller second hand en chans.

Skorpionen 23/10-21/11

Om du varit en del av dramat på jobbet så handlar fredagen om att be om ursäkt och om att förlåta. det blir en bra dag där du faktiskt känner att du blir förstådd och att ni kommer närmare den där gemenskapen som är så viktig på en fungerande arbetsplats.

Skytten 22/11-21/12

Du har en kollega som är lite väl skrytsam för din smak. Hen tenderar att ta över alla konversationer och vända det så att allt strålkastarljus faller på hen. Idag får du nog av hens själviska beteende och du säger ifrån på skarpen. Som Skytt kan du vara rätt så vass när du vill.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om nya miljöer, god mat men också om shopping och din upptäckarlust. Även om dagen till stor del fokuserar på det som är viktigt för dig verkar det ändå finnas utrymme för familjemys. Kvällen bjuder på en rolig och unik upplevelse.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen ägnar du åt trevliga saker som att vara utomhus, göra fint hemma eller umgås med familj och vänner. Är du ledig kanske du besöker en släkting som du inte ser så ofta. Jobbar du så ser du till att ta många och långa pauser. Kvällen bjuder på en överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Som den sanna tidsoptimist du är så har du bakat in en massa saker, både på och utanför arbetet idag. Risken är stor att det blir lite stressigt och att du kanske ändå inte hinner med allt. Trots att det är mycket är du på ett strålande humör. Kvällen blir härligt annorlunda.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons