Dagens horoskop tisdag 10/9

09 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för tisdag 10/9 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #6 – Höstfärger att bära 2024Brand logo
ELLE Trend #6 – Höstfärger att bära 2024

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen går i samma positiva anda som gårdagen. Du är harmonisk vilket märks både på ditt sätt att möta andra personer och på det sätt du tar emot eventuell feedback eller kritik. Inget kan rubba dina cirklar just nu. Kvällen ägnar du gärna åt en hobby som tillåter dig att få ut all överskottsenergi som du har.

Oxen 20/4-20/5

Eftersom du ogillar att bli utsatt för press utifrån så försöker du se till att du ligger två steg före på jobbet. På så sätt kan du parera oförutsedda händelser som plötsliga uppdrag eller sjukdomar. Idag gör du en mer långsiktig planering för hela hösten. Du är nöjd med din insats.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

På tisdagen pushar du dig själv att göra det där lilla extra. Du kan verkligen konsten att sticka ut och tänka originellt när du vill. Du är en person som har ett livligt intellekt och en härlig fantasi, något du visar prov på idag. Kvällen kretsar kring ett vad eller en tävling.

Kräftan 21/6-22/7

Som ofta under höstmånaderna så blir det en viss omsättning av kollegor, särskilt om du jobbar i en bransch med ett högt personalflöde. Idag får du nya kollegor och du försöker möta dem med värme. Du vet med dig att du kan ha förutfattade meningar och du gör ett medvetet val att inte döma för fort.

Lejonet 23/7-22/8

Även under tisdagen går svallar dina känslor högt. Det är mycket eld i ditt tecken och det kan göra det svårt att kontrollera dina impulser. Det positiva är att det finns både driv och vilja att komma framåt. Lyckas du fokusera på rätt saker så kan du uträtta underverk.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Även tisdagen blir stressig och du får verkligen lägga manken till för att hinna med. Jungfrun är inte det mest stresståliga tecken, så all den här pressen kan ha en negativ inverkan på ditt humör. Du kan bli onödigt kort i tonen. Tisdagen bjuder även på en spännande händelse

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen handlar också om att dra igång saker utan att avsluta dem. Du och en kollega ryker ihop eftersom hen tycker att hen får plocka upp efter dig och du tycker att hen överdriver. Även hemma påbörjar du massor av projekt. Det kan vara allt från storstädning till att måla om köket.

Skorpionen 23/10-21/11

Tisdagen handlar både om att se möjligheter men också om lyssna på din magkänsla. Det som ser bra ut på pappret är inte alltid lika gynnsamt i verkligheten, något du vet av erfarenhet. Idag kan en komplimang få dig att bli både glad och lite generad.

Skytten 22/11-21/12

Är du hemma den här tisdagen blir du gnällig och rastlös. Mycket eld i ditt horoskop bidrar till en nervös energi, men din kropp orkar inte göra något för att bli av med den. Det bästa du kan göra är att ta hand om dig själv och försöka sova så mycket som möjligt.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Idag ska du göra en sak i taget och göra klart innan du börjar med något nytt. Du behöver få landa och det gör du bäst genom att skapa ramar att förhålla sig till. Dagen handlar också om att börja hitta sin grupp. För dig är det viktigt att ha en tillhörighet.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir stressig och det gäller att planera dagen noggrant. Du har inte samma frihet som du brukar ha, särskilt inte när det kommer till transport. Det kan vara fel på kommunikationer, på bilen eller den cykel som du brukar använda dig av. Det här gör att du måste planera bättre och vara ute i god tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen blir väldigt vardagsbetonad. Du känner att du äntligen fått till rutiner på jobbet och vardag hemma. Scheman fungerar och du slipper pussla med olika aktiviteter. Den här dagen tar du tag i ett projekt som du inte har haft energi nog att starta upp tidigare.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons