Dagens horoskop onsdag 11/9

10 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för den onsdag 11/9 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #6 – Höstfärger att bära 2024Brand logo
ELLE Trend #6 – Höstfärger att bära 2024

Väduren 21/3-19/4

Idag har du ett starkt driv som handlar om något som du vill åstadkomma. Det är en önskan om personlig utveckling och den får dig att jobba hårdare än någon chef kan få dig att jobba. Du har både en öppen och en dold agenda som kretsar kring din framtid och din karriär.

Oxen 20/4-20/5

Idag kan du lägga upp jobbet lite efter eget huvud och det är ganska låga krav på vad du måste hinna med. Det här ger dig en chans att både hämta andan och komma ikapp med saker som du ligger efter med. Idag har du även vissa privata projekt som du vill genomföra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är mycket att göra på jobbet och det verkar vara en hel del kollegor frånvarande, antingen på grund av personalbrist eller sjukdomar. Du vill dra ditt strå till stacken och du driver på dig själv lite extra idag. Dina chefer är imponerade av din samarbetsvilja.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen känner du dina nya arbetskamrater lite mer på pulsen. Du försöker ta reda på om det här är personer som klarar av press och som har en hög arbetsmoral. Under dagen får du nyheter av en chef som kommer att förändra vissa planer som du har.

Lejonet 23/7-22/8

Idag så lugnar du ned dig lite, men i svallvågorna efter ditt heta humör kan det finnas personer som känner sig kränkta eller sårade. Tänk på att det aldrig är för sent att be om ursäkt, det handlar inte så mycket om rätt och fel som om att få en kollega att må bättre.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har ett projekt som du drivit en längre tid och idag får du möjligheten att avsluta det. Du är stolt över vad du åstadkommit men samtidigt tycker du att det är skönt att det äntligen är klart. Nu har du möjligheten att få nya utmaningar att sätta tänderna i.

Vågen 23/9-22/10

För att du ska må bra så vill du ha kontroll och det är precis det som den här dagen handlar om. Samtidigt som du vill skaffa dig en överblick över det generella läget så försöker du även ta hand om en ny kollega som du tycker behöver lite extra stöd.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du har ett starkt driv idag, särskilt när det kommer till affärer. Vissa transaktioner kan vara svåra att få till ett avslut på, men idag så ser du till att knyta ihop säcken. Det här är också en dag som passar bra för löneförhandling eller att ansöka om en högre tjänst.

Skytten 22/11-21/12

På onsdagen känner du dig lite piggare men du är fortfarande matt och huvudet är fullt av bomull. Idag ska du undvika avgörande beslut eller att jobba med saker som kräver koncentration och noggrannhet. Kvällen blir mysig, särskilt om du umgås med din familj.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en livlig och rolig onsdag som både bjuder på en utflykt, på goda nyheter och en fin komplimang. Det här kan också vara dagen då du inleder en trevlig liten höstflirt. Det kan vara att du börjar dejta eller så är det ett mer oskyldigt flirtande på jobbet.

Vattumannen 20/1-18/2

På onsdagen börjar pusselbitarna falla på plats, men det är fortfarande en stressig och intensiv dag. Det är inte bara du som måste planera din tid utan hela familjen måste anpassa sig för att få dagen att fungera. Här är en tydlig kommunikation väldigt avgörande.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir en lättsam dag då humor och vänskap präglar jobbet. Du har kollegor och du har vänner som också är dina kollegor. Idag umgås du med de personer som du står närmast och det gör att hela dagen blir rolig och tiden går fort.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons