Dagens horoskop torsdag 3/10

02 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs ditt personliga horoskop för torsdag 3/10 på ELLE, skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

POV #3 Remakes, den virala prästen och toxic masculinity-deodoranterBrand logo
POV #3 Remakes, den virala prästen och toxic masculinity-deodoranter

Väduren är knappast känd för att vara finkänslig , snarare tvärtom, du säger vad du tycker utan att fundera på hur det låter i mottagarens öran. Idag har du en påverkan från Vågen och det hjälper dig att plocka fram din diplomatiska sida när du ska medla i konflikt, antingen på jobbet eller hemma.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att få många människor att sträva åt samma mål. För att göra det krävs det en hel del charm, diplomati och lirkande från ditt håll. Vanligtvis har du inte ork för jobbiga kollegor, men idag får du draghjälp av Vågen, ett tecken med en ocean av tålamod.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag mår du dåligt om det finns osämja eller rena konflikter i din närhet. Du behöver lugn och ro och harmoni för att fungera den här torsdagen. Ett sätt att slippa konflikter är att helt enkelt undvika människor i största allmänhet. Går inte det så bör du undvika att bli indragen i andra personers drama.

Kräftan 21/6-22/7

Du har två kollegor som inte kan dra jämt och nu har det gått för långt eftersom dessa personer envisas med att dra med andra in i konflikten. Vanligtvis överlåter du medlandet till andra, mer engagerade medarbetare, men idag vill du få slut på den här härvan.

Lejonet 23/7-22/8

Du har vissa relationsproblem som du sopat under mattan. Det kan vara allt från en granne som du har svårt för till problem i ditt eget förhållande. Idag tar du tag i både dina egna känslor och det som är den faktiska orsaken till att de här problemen existerar. Det blir en positiv efterdyning av solförmörkelsen.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Torsdagen handlar om att jobba tillsammans i grupp. Det blir en bra dag där du drar nytta av dina verbala talanger men också av din finkänslighet. Du vet när du ska prata och när du bör vara tyst. Under dagen kan en djupt begravd hemlighet komma upp till ytan.

Vågen 23/9-22/10

Idag får du möjligheten att jobba mer självständigt och det är bra eftersom de konflikter som kan uppstå när man arbetar i grupp rubbar din balans. Just nu är det extra viktigt för dig med harmoni och jämvikt i din omgivning. Kvällen handlar om familjemys.

Skorpionen 23/10-21/11

Onsdagen var en känsloladdad dag där du kan ha sagt saker som du ångrar efteråt. Idag finns det mer balans i ditt horoskop och du har möjligheten att kunna be om ursäkt utan att det känns som en prestigeförlust. Den här dagen blir härligt lugn och harmonisk.

Skytten 22/11-21/12

Idag jobbar du i grupp och du har en fantastisk förmåga att få alla kollegor att känna sig behövda och sedda. Du är duktig både på att leda och på att ta ett kliv tillbaka för att ge någon annan utrymme att växa. Idag får du även möjligheten att lära känna en ny kollega.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att arbeta i grupp och det är inte din favorit form av arbete. Du gillar att vara mer självständig och stå för dina egna misstag, inte för andra personers tillkortakommanden. Idag tar du ledningen eftersom du är den som har mest erfarenhet av den här typen av uppgifter.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag träffar du en högre chef och du får möjligheten att imponera på hen med din gedigna kunskap och dina lite galna visioner. Det är just det att du tänker utanför boxen som gör dig unik. Tillåt dig att briljera och undvik falsk ödmjukhet. Du är bättre än många, så visa upp dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har gått som katten kring het gröt en tid när det kommer till att ta upp ett känsligt ämne med en familjemedlem eller partner. Det handlar främst om att hen är inne i en jobbig period och du vill inte lägga ytterligare tyngd på hens axlar. Idag inser du att du inte har något annat val än att lyfta det här ämnet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons