Veckans horoskop: Så blir 19/8-25/8 för ditt stjärntecken

14 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
veckans horoskop vecka 34
Felicia Stålkrantz Baurén
Veckan inleds med en dynamisk Fullmåne i Vattumannens tecken. Den här Månen kan komma att påverka större beslut och förstärka dina drömmar. Se hur den påverkar ditt horoskop vecka 34 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #5 – Hösttrender att bära redan nuBrand logo
ELLE Trend #5 – Hösttrender att bära redan nu

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds med en kraftig Fullmåne som kommer att hjälpa dig att tänka lite större. Den här veckan lägger du grunden för mer än din närmaste framtid, du tänker långsiktigt och brett. Tisdagen och onsdagen blir dagar där du undviker konflikter trots att du verkar befinna dig mitt i en. Torsdagen blir en handlingarnas dag där du agerar snarare än tänker efter. Fredagen handlar om att våga ta ledningen medan lördagen bjuder på lyx och god mat. Veckan avslutas med en naturupplevelse.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en salig blandning av känslor. Månen gör dig mer mottaglig både för vad andra tycker och vad du själv vill. Det här är också en dag då du skapar nya framtidsvisioner. Tisdagen handlar om att ta hand om en kollega som mår lite dåligt. Onsdagen blir en dag då du kan tänka lite mer fritt kring både jobbet och träningen. Under torsdagen och fredagen ser du till att få mycket gjort, det blir dagar då du leder och fördelar arbetet. Helgen handlar om fest och gemenskap.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket tankar kring framtiden den här måndagen. Du känner att du vill få till en förändring och idag blir du lite klarare över vilken typ av förändring du vill åstadkomma. Tisdagen handlar om att försöka anpassa sig till en större grupp. Onsdagen och torsdagen blir dynamiska dagar då du jobbar hårt och får mycket gjort. Fredagen bjuder på gemenskap och en liten flirt medan lördagen söndagen blir en dagar då du försöker skapa mer egentid till dina fritidsintressen.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med mycket frustration. Det handlar om drömmar som inte slagit in än. Under tisdagen tar du nya tag och börjar göra upp planer för hösten. Onsdagen handlar om gruppdynamik och om konflikter på arbetsplatsen. Under torsdagen är du ovanligt driven och bestämd. Fredagen handlar om ett möte som kommer att påverka dig under lång tid. Lördagen passar bra till hemmalyx och familjemys medan söndagen mer handlar om frisk luft och att vara ute i naturen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med ett stort frågetecken och avslutar den med en djupare insikt. Däremellan går du från klarhet till klarhet. Måndagen och tisdagen handlar om drömmar och visioner. Onsdagen blir en lågmäld dag där du håller dig för dig själv medan torsdagen blir mer utåtriktad och social. På fredagen får du svar på en eller flera frågor som du har. Lördagen handlar om att landa i ett beslut och vara nöjd med det medan söndagen blir en dag då du tänker praktiskt och planerar framåt.

Jungfrun 23/8-22/9

Den inledande Fullmånen i Vattumannens tecken blir en startsignal för ett helt nytt sätt att tänka för din del. Det handlar om att ha visioner och kunna se den stora bilden snarare än att snöa in på detaljer, något du har en förkärlek för. Onsdagen blir en dag då du blir överraskad medan torsdagen handlar om att agera och att vara modig. På fredagen tar du kommandot i en knivig situation. Lördagen bjuder på kärlek, romantik och närhet medan söndagen fokuserar mer på egna intressen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en drömmande inledning på veckan för din del. Istället för att ge dig den kraft du behöver att fatta beslut så spär Fullmånen på din ambivalenta sida istället. Du tänker stort men kommer inte fram till några beslut. Onsdagen handlar om att ta och ge medan torsdagen blir en dag då du tvingas stå upp för dig själv mot en chef eller överordnad. Fredagen har en positiv energi och bjuderpå fest. Lördagen blir en dag då hemmet spelar en central roll. På söndagen unnar du dig lyx.

Skorpionen 23/10-21/11

Fullmånen ger dig en härlig energi under början av veckan. Du har redan storslagna planer, men nu får du orken att genomföra dem från idé till verklighet. Tisdagen bjuder på en överraskning som har med en vän att göra. Onsdagen passar bra till grupparbete medan torsdagen blir en stressig dag där du riskerar att bli lite irriterad på människor i största allmänhet. Fredagen ger dig en hel del bra idéer medan helgen mer fokuserar på mat, vänner och nöjen. En härligt lyxig helg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en vilja att komma vidare under måndagen och den ambitionen förstärks av Fullmånen. Tisdagen och onsdagen blir dagar då du gärna vill jobba ihop med andra människor medan torsdagen ser mer självständig ut. Under fredagen känner du en stark attraktion till en kollega och du gör ditt bästa för att hålla dina känslor i schack. Under lördagen känner du verkligen för att få saker gjorda hemma medan söndagen mer fokuserar på vänner, familj och kvalitetstid tillsammans.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med ett ansvar för en person eller ett djur. Det blir mysiga dagar där du får mycket tid att planera framåt. Fullmånen ger dig idéer och ambitioner som du kommer att förverkliga under hösten. Onsdagen blir friare, då kan du lägga upp dagen efter eget huvud medan torsdagen handlar om att sätta olika bollar i rullning. På fredagen träffar du gärna vänner och du roar dig kungligt medan lördagen handlar om ett tillfälligt farväl av vissa personer. Söndagen blir en praktisk dag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan på ett ställe och avslutar den på en helt annan plats. Det kan röra sig både om en fysisk eller mental resa. Fullmånen i ditt eget tecken förstärker bilden av att vara på väg från ett ställe till ett annat. Under de inledande dagarna förändrar du många tankar och idéer som du haft tidigare. Du anpassar dem till din nuvarande situation. Torsdagen handlar om att vara stark, driven och om att ta kommandot i en förvirrande situation. Fredagen blir en stressig dag då du har mycket som ska hinnas med. Helgen kretsar helt och fullt kring familj och släkt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en känsla av att du vill mer än du kan under måndagen. Fullmånen triggar dina ambitioner samtidigt som något håller dig tillbaka. Under tisdagen och onsdagen följer du gärna strömmen och undviker att ta ledningen. På torsdagen kommer det in mer ambitiösa och drivande krafter i ditt horoskop. En bra dag att fatta beslut på. Fredagen handlar om charm och att bli förförd. Under lördagen njuter du av att vara här och nu. Hela helgen präglas av en Carpe Diem/fånga dagen känsla.

Min rutin #28 – Felicia "Browfelicia" MalmgrenBrand logo
Min rutin #28 – Felicia "Browfelicia" Malmgren
Annons