Så blir 30/9-6/10 för ditt horoskop

25 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Den här veckan bjuder både Nymåne i Vågens tecken och en Solförmörkelse under onsdagen. Se hur det kommer att påverka ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #10 Här är byxorna som trendar stort i höstBrand logo
ELLE Trend #10 Här är byxorna som trendar stort i höst

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med ett lugn. Även om det är mycket att göra både privat och på arbetet under både måndagen och tisdagen så finns det inget som kan rubba dina cirklar. På onsdagen kommer det in luft i ditt horoskop och då blir du mer lättpåverkad av andra personers åsikter. Torsdagen handlar om att vara diplomatisk medan fredagen blir mer passionerad och intensiv. Under lördagen går du helt upp i ett intresse eller en hobby medan söndagen handlar om personlig utveckling.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med en positiv inställning och en vilja att få saker att fungera. Både måndagen och tisdagen handlar om att göra upp strategier här och nu men också för framtiden. På onsdagen är det både Solförmörkelse och Nymåne, något som påverkar din känslobalans. Torsdagen handlar om att få människor att dra åt samma håll vilket kan vara nog så svårt. På fredagen satsar du för att vinna, du ger allt och lite till den här dagen. Helgen bjuder på just den vila du både behöver och förtjänar.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med att vara väldigt noggrann, på gränsen till pedantisk. Både måndagen och tisdagen kretsar kring detaljer. På onsdagen kan Nymånen påverka dig att ta förhastade beslut. Du blir impulsiv. Torsdagen blir en dag då du har svårt att hantera människor som bråkar, du behöver balans i din omgivning för att må bra. Fredagen handlar om att följa sitt hjärta även när det är svårt. På lördagen försöker du elda på en vän att bli mer impulsiv. Söndagen blir rolig men annorlunda.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med mycket jord i ditt horoskop och det balanserar upp din känsliga natur. Måndagen och tisdagen blir främst praktiska dagar. Under onsdagen kan Nymånen spä på dina känslor och få dig att agera impulsivt när du borde vara mer försiktig. På torsdagen försöker du att medla i en konflikt på jobbet. Du utnyttjar både din kunskap om situationen och din verbala övertalningsförmåga. Helgen handlar om en hobby som du delar antingen med familjen eller vänner..

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ett försiktigt drag över dig under måndagen och tisdagen. Du skyndar långsamt de här dagarna. Solförmörkelsen på onsdagen kan skapa ett inre kaos hos det Sol-orienterade Lejonet. Det blir en dag då du konfronterar dina hjärnspöken. Under torsdagen tar du nya tag när det kommer till relationsproblem. Fredagen handlar om glädje, värme och gofika medan lördagen bjuder på en speciell utmaning. På söndagen får du höra ett rykte som du börjar forska mer i.

Jungfrun 23/8-22/9

Måndagen och tisdagen handlar om dubbel jordenergi och om att vara strategisk. På onsdagen väller det in en våg av känsloladdad energi från Nymånen. Det här är en bra dag att fatta beslut baserat mer på instinkt än på logik. Torsdagen bjuder på grupparbete och samarbete medan fredagen handlar om gemenskap och bullfika. På lördagen ser det ut att bli fest och du känner verkligen för att få glittra. Söndagen blir en nystart för din del. Det är en dag då du börjar att planera framåt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns ett lugn och en stabilitet hos dig under de första dagarna den här veckan. På onsdagen är det både Solförmörkelse och Nymåne i ditt tecken vilket förstärker din intuition och din förmåga att läsa mellan raderna. Under onsdagen kommer en sanning att avslöjas. Torsdagen handlar om ditt behov av jämvikt medan fredagen blir en rolig dag med många dråpliga inslag. Lördagen bjuder på ett litet äventyr medan söndagen handlar om en ny passion som du har.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en målmedvetenhet hos dig under måndagen. Du planerar både kort och långsiktigt den här dagen. Tisdagen handlar om en lögn medan Onsdagen bjuder på en regnbåge av känslor och på en hel del drama. Torsdagen handlar om att hitta din balans igen. Under fredagen tar du nya tag på jobbet och du unnar dig det bästa privat. Lördagen handlar om en släkting medan söndagen mer fokuserar på fysisk aktivitet och utomhusvistelse. Det blir massor av frisk luft den dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med att hålla tillbaka lite av din entusiasm till förmån för att tänka mer praktiskt. Under onsdagen ger Nymånen dig den puff du behöver i rätt riktning för att fatta ett avgörande beslut som rör ditt arbete. Torsdagen handlar om att få gruppen att må bra men också om att lära känna en ny kollega. Under fredagen finns det en positiv energi som gör dig charmigt sprudlande. Lördagen handlar om ett firande av något slag med söndagen bjuder på god mat och familjemys.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan stabilt med att etablera goda vanor som både har med jobbet och din hälsa att göra. Under onsdagen får Solförmörkelsen dig att göra ett val som rör en utbildning eller en kurs. Torsdagen handlar om ett grupparbete där du både vägleder och styr på samma gång. På fredagen släpper du loss och du visar upp en mer impulsiv sida av dig själv. Även lördagen handlar om fest och att ha kul medan söndagen blir betydligt lugnare. Då behöver du få komma tillbaka till dina rutiner igen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har börjat komma tillbaka till ditt gamla sätt att arbeta och det märks tydligt på måndagen. Tisdagen handlar om att planera ett intressant projekt där du kommer att jobba med både det teoretiska och det praktiska. Under onsdagen kan det bli trafikproblem som skapar förseningar när du måste vara i tid. Se till att ha god marginal den här dagen. Under torsdagen får du chansen att imponera på en chef medan fredagen bjuder på en oväntad inbjudan. Helgen blir härlig med mycket utomhusvistelse.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan tryggt med en stabil plan på vad du ska göra och den håller i sig under måndagen och tisdagen. På onsdagen kastar Nymånen omkull all din planering och du tvingas tänka på ett helt nytt sätt, vilket kommer att visa sig vara bra för dig. Under torsdagen tar du upp ett känsligt ämne med en familjemedlem eller din partner. Fredagen handlar om att vara egoistisk och sätta sig själv i första rummet. Under lördagen gör du en vän eller bekant en tjänst medan söndagen fokuserar på familjen.

Tre skotrender du inte får missa i höstBrand logo
Tre skotrender du inte får missa i höst
Annons