Veckans horoskop vecka 41– så blir 7/10-13/10 för ditt stjärntecken

02 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
veckans horoskop vecka 41
Felicia Stålkrantz Baurén
Veckan inleds med mycket energi medan mitten på perioden blir lugnare och mer jordnära. Se hur dess influenser påverkar ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE gift guide #3: Adventskalendrar 2024Brand logo
ELLE gift guide #3: Adventskalendrar 2024

Väduren 21/3-19/4

Det finns mycket energi i ditt horoskop i början av veckan och det gör att du gärna tar tag i projekt både på jobbet och hemma. Onsdagen handlar om att uttrycka sig väl både i skrift och verbalt. Det blir en dag som bjuder på en rolig utmaning. Torsdagen handlar om att hålla sig lite för sig själv medan fredagen blir mer social och utåtriktad. Under lördagen försöker du leda ett projekt. Du är både driven och inkännande på samma gång. Söndagen blir en dag då du gärna latar dig så mycket du kan.

Oxen 20/4-20/5

För dig handlar inledningen av veckan om att hitta en struktur i allt det nya i ditt liv. Det kan röra sig både om privata utmaningar eller förändringar i skolan/ på arbetet. Under onsdagen passar det bra att arbeta med skriftliga projekt. Torsdagen blir en dag då det kommer in ännu mer jord i ditt tecken och det kan göra dig väldigt envis. Fredagen handlar om möten och om att lära känna nya människor medan helgen bjuder på god mat och trevligt sällskap. Det blir en helg som ger energi.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen kan du vara ganska slarvig men väldigt snabb. På tisdagen riskerar du att bli sen till ett viktigt möte för att du inte planerar dina resor ordentligt. Onsdagen handlar om kommunikation medan torsdagen bjuder på praktiskt arbete och en del utomhusvistelse. På fredagen har du lätt för att säga ja, även om du vet att du varken vill eller hinner. Lördagen blir en dag som kan bjuda på en utflykt medan du på söndagen vänder blicken inåt för att reflektera över dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du är bra på att ta tag i saker under måndagen. Du driver projekt framåt och du blir stolt över din insats. Tisdagen handlar om att vara impulsiv och göra saker utan att tänka sig för. Onsdagen och torsdagen blir stabila dagar där du gärna gör på ditt eget sätt. Det är dagar där du bör undvika grupparbeten. På fredagen är du ovanligt öppen och social. Du söker dig till nya grupper både privat och på arbetet. Helgen handlar om att landa efter en intensiv vecka. Det blir dagar där du gärna umgås med dina nära.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med väldigt mycket eld i ditt horoskop och det gör att du blir impulsiv, särskilt när det kommer till att köpa saker. På onsdagen kommer det in jord i ditt tecken och det får dig att börja tänka mer praktiskt. Både onsdagen och torsdagen är dagar som passar bra när det kommer till att ta ekonomiska beslut. På fredagen är det fullt upp. Du har en hel del att göra både på dagen och på kvällen. Lördagen handlar om att vara noggrann medan söndagen blir lite mer bohemisk.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med en influens från Skytten vilket gör dig mer utåtriktad än du brukar vara. Under både måndagen och tisdagen har du lätt för att ta kontakt med nya människor. Onsdagen handlar om att anpassa sig till gruppen eller teamet med torsdagen bjuder på en utbildning eller kurs av något slag. Det blir en rolig och lärorik dag, särskilt om du är ny på jobbet. Fredagen handlar om att ta för sig medan lördagen blir en välbehövlig paus i vardagen. Söndagen handlar om nyttiga val.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen är du ovanligt pigg på att fatta såväl stora som små beslut. Tisdagen handlar om att ta till vara på den positiva energin som finns i ditt horoskop medan onsdagen mer fokuserar på att vara här och nu. Det blir en dag då du prioriterar dig själv. Torsdagen handlar om att du är för envis för ditt eget bästa medan fredagen blir en rolig och varierande dag. Helgen handlar om att röra på sig, du mår bra av att komma bort från bostaden. På helgen träffar du gärna din familj.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns mycket vilja men inte lika mycket sunt förnuft hos dig under början av veckan. På måndagen och tisdagen riskerar du att fatta en hel del impulsiva beslut. Onsdagen handlar om att du gärna tar för dig verbalt vilket kan vara bra i nya sociala sammanhang. Torsdagen bjuder på lugnare energier och passar bra till kreativa projekt medan fredagen blir mer aktiv. En dag då du gärna håller högt tempo från morgon till kväll. Helgen handlar om att hjälpa en vän eller släkting.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en eldig energi i ditt horoskop under måndagen och tisdagen. Du orkar mer de här dagarna och du är bra på att driva arbete eller projekt framåt. Onsdagen handlar om en diskussion med en auktoritär person medan torsdagen fokuserar på kreativitet och att lära sig nya saker. Under fredagen kan du upplevas som lite dagdrömmande. Lördagen bjuder på ett intellektuellt utbyte medan söndagen är en bra dag för utomhusprojekt och skogspromenader. Du kan behöva röra på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med att jobba hårt. Det kan både handla om ditt arbete, dina studier eller ett projekt i hemmet. Under onsdagen kommer det in jord i ditt tecken vilket gör att du drar ned på tempot, blir noggrannare och mer eftertänksam i det du gör. Torsdagen handlar om att säga nej, något du tycker är svårt. Fredagen blir en rolig och social dag där du gärna träffar vänner. På lördagen söker du dig aktivt till nya grupper av människor. Söndagen blir en riktig mysdag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir långa dagar inledningsvis på veckan. Just nu är du inne i en krävande period på jobbet, så det gäller att vara noga med både mat och sömn. Onsdagen bjuder på ett intressant dilemma medan torsdagen utmanar din kreativitet och din förmåga att tänka annorlunda. På fredagen vill du gärna mysa hemma medan lördagen ser mer social och utåtriktad ut. Söndagen bjuder på en ny erfarenhet och en möjlighet att utveckla ett intresse eller en hobby som du har. Det blir en rolig dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med en väldigt stark åsikt om en person bara för att undan för undan ändra uppfattning om hen. Under måndagen träffades ni för första gången. Tisdagen och onsdagen bjuder på ett nytt samarbete och en möjlighet att se saker ur ett nytt perspektiv. Torsdagen innehåller en konflikt och undertryckt ilska medan fredagen handlar om att kunna förlåta och gå vidare. På lördagen försöker du övertyga en familjemedlem eller vän om att testa något nytt. Söndagen handlar om att anpassa sig.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons