Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

3 bakverk som imponerar

15 aug, 2022
AvRedaktionen ELLE
3 bakverk som imponerar
Torkade blommor, frukt och grönt ger bakverken det där lilla extra som imponerar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så gör du Gin och tonic med fläder och hallonBrand logo
Så gör du Gin och tonic med fläder och hallon

Vill du vara den som tar fredagsfikat till en ny nivå? Här är tre bakverk som garanterat kommer göra dig till fikahjälte! Varför inte bjuda på en klassisk smulpaj med en liten twist – med solmogna persikor och syrlig crème fraiche till servering. Testa att baka med zucchini, det gör den här kakan med sötsyrlig frosting extra saftig och god. Längtar du efter mer somriga smaker så är det citron- och vallmokakan med vackert blomsterströssel kakan för dig!

Annons

SÖT SMULPAJ MED PERSIKA och CRÈME FRAICHE

Solmogen frukt, knapriga smulor och syrlig crème fraiche till, mums!

Till recept>>

SAFTIG ZUCCHINIKAKA MED FROSTING

Har du odlat egen zucchini någon gång så vet du att en planta ger stor skörd, då är det dags att testa det här goda receptet!

Till recept>>

CITRON- OCH VALLMOKAKA MED BLOMSTERSTRÖSSEL

Låt ängsblommor smaksätta kakan: vallmofrön i smeten och blomsterströssel på toppen.

Till recept>>

Recept på citron- och vallmokaka med blomsterströssel
Annons