Tre godingar att lägga på grillen
25 maj, 2022
AvRedaktionen ELLE
Grillad sparris till förrätt, spett till varmrätt och en barnsligt god dessert med pinnbröd – hela härliga middagen tillagas på grillen ikväll.
Annons
Tänd grillen och tillaga hela middagen utomhus! Starta med en sallad med grillad sparris, kallrökt lax och en örtig vinägrett. Huvudrätten blir saftiga oxfiléspett med krämiga korngryn och lätt grillade ärtskidor. Till efterrätt blir det en barndomsklassiker i ny, god skrud – grillat pinnbröd med smak av kanelbulle som serveras med hallon och vaniljglass. Hur gott?
SALLAD MED GRILLAD SPARRIS, KALLRÖKT LAX OCH ÖRTVINÄGRETT
Massor av härliga smaker, toppade med röda vinbär!
Annons
Till recept>>
OXFILÉSPETT MED KORNOTTO OCH GRILLADE ÄRTSKIDOR
Krämiga korngryn passar perfekt till grillat!
Till recept>>
GRILLAT PINNBRÖD MED KANELBULLESMAK OCH HALLON
Barnsligt gott! Pimpat med kanelbullesmak.
Till recept>>
Annons