3 goda pajer – till säsongens alla fester
Paj är en sådan där maträtt som går att smaksätta helt efter tycke och smak, fyll på eller plocka bort – det är helt upp till dig. Men känner du dig lite fantasifattig så tipsar vi här om tre goda pajer som funkar till såväl vardag som till fest. De små portionspajerna är utmärkt att bjuda på till förrätt. En riktigt lyxig paj som vi älskar är den med varmrökt lax och toppad med gräslök, vilket för tankarna till ljumna sommarkvällar. Färskostpajen toppas med extra allt – här hittar du ägghalvor, räkor, lax och tunt skivad gurka. En festlig variant som garanterat blir bordets stjärna!
PORTIONSPAJER MED SPARRIS OCH PARMA
Salt parmaskinka är en perfekt smakkompis till sparris.
Recept på små portionspajer>>
PAJ MED VARMRÖKT LAX OCH GRÄSLÖK
Varmrökt lax både i fyllningen och på toppen – lyx!
Recept på paj med varmrökt lax>>
FÄRSKOSTPAJ MED ÄGG OCH RÄKOR
Festlig paj med maffig gyllning – dessutom ett vacker tillskott på bordet!