6 julbordsfavoriter med en riktigt god twist
Vissa saker på julbordet kan få förbli vad de alltid varit, som julskinkan. Den är ju redan perfekt. Men vissa klassiska rätter mår bra av en god twist! Testa att rödbetsgrava laxen och servera den med en het wasabicrème eller smaksätt köttbullarna med dijon och crème fraiche. Revbensspjällen penslar vi med en otroligt god glögg-glaze och julbordets gröna tillskott får bli en grönkålssallad med ädelost, valnötter och fikon. Snacka om en riktigt god jul!
Krämig sill med rom och citron
En lättlagad sill med lyxig känsla.
Recept: Sill med rom och citron
Rödbetsgravad lax med wasabicrème
Den här juliga laxen är lättgjord och god.
Recept: Rödbetsgravad lax
Grönkålssallad med ädelost, valnötter och fikon
Julens goda smaker i en och samma sallad!
Recept: Grönkålssallad
Köttbullar med dijon och crème fraiche
Med lite dijon i smeten får köttbullarna en härlig smak.
Recept: Köttbullar med dijon
Revbensspjäll med glögg-glaze
Oj, vad goda revbensspjällen blir när du kokar dem, penslar glaze och sedan ugnssteker.
Recept: Glögg-glazeade revbensspjäll
Janssons frestelse med panko
Med syrad lök och smetana på toppen blir den här frestelsen något alldeles speciellt.