Här är den ultimata nyårsmenyn
Årets sista kväll bör firas med årets lyxigaste middag! Ni börjar med ett glas bubbel och ostron på två sätt – ett spännande litet tilltugg som sätter tonen för kvällen. En förrätt räcker inte, på nyårsafton slår vi till med två; en jordärtskockssoppa med pilgrimsmusslor och en läcker smördegspizza med rödbetor och chèvre. Varmrätten blir en gräddig oxfilépasta med dragon och kungsmussling. Små passionsfruktspajer med havtorn, chokladtryffel och maräng är desserternas dessert och blir pricken över i:et efter en lyxig middag. Men bara för att klockan slår tolv så betyder det inte att festen är över – det är nu du dukar upp antipasto med tomatsmör, färska fikon och fylld paprika. Skål och gott nytt år!
Tilltugg
Ostron på två sätt
Ostron sätter tonen för årets festligaste kväll.
Till recept>>
Förrätt
JORDÄRTSKOCKSSOPPA MED PILGRIMSMUSSLOR OCH DILLOLJA
Smakrik soppa med lyxiga pilgrimsmusslor.
Till recept>>
Förrätt
Smördegspizza med rödbetor och chèvre
Du kan förbereda genom att förgrädda smördegsbotten och baka rödbetorna i god tid.
Till recept>>
Varmrätt
OXFILÉPASTA MED DRAGON OCH KUNGSMUSSLING
Oxfilé och smakrik svamp i en underbar, gräddig sås med smak av dragon.
Till recept>>
Efterrätt
PASSIONSFRUKTSPAJ MED HAVTORN, CHOKLADTRYFFEL OCH MARÄNG
Dessa lyxiga minipajer med sötsyrligt innehåll matchas perfekt med krämig choklad och krispig maräng.
Till recept>>
Efter tolvslaget
Antipasto med tomatsmör, fikon och fylld paprika
Efter tolvslaget behöver man fylla på med något gott. En charkbricka är perfekt vickning och lätt att förbereda.