Bjud på Catarina Königs härliga meny – 3 recept
Hösten närmar sig och här får du en trerätters som gästerna kommer att jubla åt! Förrätten, en pilgrims- och gurkcarpaccio med magisk lime- och korianderdressing, chipotlemajo och friterad schalottenlök, är en av mina favoritförrätter. Varmrätten är underbart god men otroligt enkel att laga – smörstekt torskrygg med brynt misosmör, sockerärtor och sojamajonnäs. Enkel lyx! Till dessert blir det smördegsbakade äppelringar doppade i kanelsocker med vaniljglass till. En säker hit!
Pilgrims- och gurkcarpaccio med chipotlemajo
Den här går att göra på annat än pilgrimsmussla, t ex hummer, havskräfta, lax eller tonfisk.
Recept: Pilgrims- och gurkcarpaccio>>
Smörstekt torskrygg med brynt misosmör
Det brynta misosmöret och sojamajonnäsen ger den här rätten en riktig smakskjuts!
Recept: Smörstekt torskrygg>>
Smördegsbakade äppelskivor med kanel och socker
En busenkel efterrätt som alla älskar!
Recept: Smördegsbakade äppelskivor>>