Puffiga blinier med rom och smetana
05 dec, 2024
AvAnna Wendt
Blinier är snabbt fixad, utan att tumma på lyxen! Toppa med smetana, finhackad rödlök, färsk dill och den rom du föredrar.
Annons
Puffiga blinier med rom och smetana
Snabbfixade och lyxiga godbitar som blir en given succé på festen! Välj att toppa dina blinier med den rom du tycker bäst om.
12 stycken
Annons
Tid: 10 minuter
Du behöver:
12 blinier, färdigköpta
1 dl smetana
80 g rom, gärna regnbågsrom
2 msk finhackad rödlök
1 knippe färsk dill
1 tsk rivet citronskal
1 nypa nymalen svartpeppar
Gör så här:
- Lägg blinierna på ett serveringsfat och klicka på smetana och regnbågsrom. Skala och finhacka rödlöken.
- Toppa blinierna med rödlök, dillvippor, rivet citronskal och nymalen svartpeppar. Servera direkt.
Foto: Klas Sjöberg
Annons