Catarina Königs lättlagade och lyxig nyårsmeny – 3 recept
Mitt nyår ska vara gott, lyxigt och enkelt! Jag börjar med en fräsch förrätt, tonfisk- och avokadotartar. Den är himla lätt att förbereda. Varmrätten blir en surf and turf med tournedos, smörstekt hummerstjärt, cowboybearnaise och krispiga pommes. Desserten är så enkel att det nästan är pinsamt, men en av de godaste jag ätit – snickersparfait, en fullträff i sin enkelhet.
Det här blir en middag som ingen kommer att glömma, där man som värd eller värdinna både får glänsa och vara med och njuta av middagen eftersom så mycket kan förberedas. Gott nytt år!
Tonfisktartar med friterad schalottenlök
En fräsch, lätt förrätt som lämnar plats för den riktiga förrätten!
Recept: Tonfisktartar
Surf and turf med cowboybearnaise
I surf and turf möts hav och land i en otrolig kombination!
Recept: Surf and turf
Snickers parfait
Nyårets absolut godaste – och enklaste – dessert!
Recept: Snickers parfait