Catarina Königs plockmat deluxe – 3 recept
17 apr, 2023
AvRedaktionen ELLE
Samla nära och kära för mysig plockmat – här signerad mästerkocken Catarina König.
Annons
Försommaren bjuder in till lättare och fräschare mat med friska smaker. Till förrätt eller som tilltugg är smashed potatoes med rom och smetana ett trendigt och gott alternativ. Servera en lyxig, syrlig drink med bubbel till. Grand aioli är en trevlig rätt där gästerna får dippa grönsaker, bröd och annat gott i hemgjord aioli. Här kan du variera tillbehören efter råvaror i säsong. En trifle med rabarber, mascarpone och krossade kakor blir ett ljuvligt avslut på en härlig middag.
Annons
SMASHED POTATOES MED TÅNGROM och Light french diplomat
Potatis möter brynt smör och rom, underbart! Servera gärna med en bubblande fördink.
Till recept>>
GRAND AIOLI MED GRÖNSAKER OCH SURDEGSBRÖD
Knaprigt och bjudgott fat för alla att dela.
Till recept>>
Annons
RABARBERTRIFLE MED DRÖMMAR
Syrlig rabarber, len mascarponekräm och krossade drömmar!
Till recept>>
Annons