Festmeny med säsongens finaste råvaror – 5 recept
Ta tillvara på säsongens finaste råvaror och bjud in till en riktig fest. Låt gästerna börja med frasigt god kryddörtstempura och en syrlig tranbärsspritz till. Till förrätt blir den krispiga rösti med crème fraiche, gräslök och romen som gästerna föredrar. Men varmrätten är ändå den som kommer imponera mest, nämligen den engelska klassikern fish & chips med rotfruktspommes, rödbetsslaw och tartarsås – allt hemgjort! Till kaffet bjuds det på en mäktigt god chokladpaj med äpple och vispad grädde. Smaklig måltid!
KRYDDÖRTSTEMPURA och tranbärsspritz
Frasiga små godsaker, perfekta som tilltugg till en syrlig fördrink.
Till recept>>
RÖSTI MED ROM
Krispig förrätt med crème fraiche, gräslök och valfri rom.
TILL RECEPT>>
Fish & chips med rödbetsslaw och tartarsås
Definitivt rätten du ska laga om du vill imponera för här gör du allting själv!
Till recept>>
BRYSSELKÅLSALLAD MED ÄPPLE
En frisk sallad som hör hemma på alla buffébord framöver.
Till recept>>
CHOKLADPAJ MED ÄPPLE
Äpplet ger den mäktiga desserten den där lilla syrligheten som den behöver!