Glöggsangria med granatäpple
08 okt, 2024
AvAnna Wendt
En kall glöggsangria med granatäpplekärnor rivstartar vilket glöggmingel som helst!
Annons
Glöggsangria med granatäpple
Bjud på vinterns godaste drink – en kryddig och julig glöggsangria som serveras kall.
6 portioner
Tid: 5 minuter
Du behöver:
1 flaska rödvinsglögg, 75 cl
5 dl fruktsoda, t ex Sprite
1 apelsin, saften
1 apelsin, i skivor
2 dl granatäppelkärnor, färska eller frysta
3 kanelstänger
3 stjärnanisar
Isbitar
6 kvistar färsk rosmarin
Gör så här:
- Blanda glögg, fruktsoda och apelsinsaft i en stor kanna.
- Lägg ner apelsinskivor, granatäppelkärnor, kanelstänger, stjärnanis och is. Häll upp i glas och dekorera med rosmarinkvistar.
Foto: Lisa Björner
Annons