Grand Hôtel lanserar Sparkling Breakfast
Lyxiga och anrika Grand Hôtel i Stockholm är ett av få hotell som får servera ett glas champagne redan till frukost. Den 17 april 2019 lanserar de därför en exklusiv nyhet på frukostmenyn – Sparkling Breakfast!
Frukosten, som består av en traditionell Ägg Benedict och ett glas av Grand Hôtels nya huschampagne Ruinart ”R” Brut, kan antingen avnjutas i Cadierbarens grandiosa miljö eller beställas via roomservice.
– Vi är väldigt glada över att få erbjuda gäster och besökare en internationell upplevelse med Sparkling Breakfast på menyn. Ruinart ”R” Brut är en förstklassig champagne som tillsammans med vår klassiska Ägg Benedict sätter en guldkant på dagen, säger Grand Hôtels källarmästare Karl Persson.
Världens äldsta champagnehus
Ruinart har i snart 300 år levererat förstklassig champagne världen över. Champagnehuset grundades 1729 vilket gör det till världens äldsta specialiserade champagnetillverkare.
Grand Hôtel har också en anrik historia och har sedan 1874 varit ett hem för celebriteter, livsnjutare och storslagna evenemang som till exempel ELLE-galan.
Vid årsskiftet inledde Ruinart och Grand Hôtel ett långsiktigt samarbete och från och med nu är alltså Ruinart ”R” Brut hotellets nya huschampagne. Champagnen är fräsch och fruktig med smakfulla aromer av päron, hasselnöt och mandel.
– Det är fantastiskt roligt att vår champagne är så uppskattad av hotellets gäster och besökare, och att de nu inte behöver vänta till efter klockan 11.00 för att njuta av ett glas Ruinart. Jag tror att Sparkling Breakfast kommer bli ett mycket uppskattat tillskott på menyn, säger Jennifer Bonde, Brand Manager Ruinart Sverige.
Sparkling Breakfast serveras alla dagar mellan klockan 08.00-11.00. Priset är 395 kronor, inklusive ett glas champagne.