Grillad sparris och rädisa med brynt smör och parmesan
26 maj, 2023
AvAnna Wendt
När du väl testat grillad sparris och rädisa som toppats med brynt smör och parmesan så kommer du inte vilja äta något annat, vi lovar!
Annons
Grillad sparris och rädisa med brynt smör och parmesan
Godare tillbehör till sommarens grillkvällar får du leta efter!
4–6 bufféport
Annons
Du behöver:
1 knippe sparris
1 knippe rädisor
40–50 g smör
1/2–1 dl parmesan
Gör så här:
- Smält smöret i en kastrull och låt det puttra tills det blir gyllene. Ställ åt sidan.
- Ansa bort det grövsta längst ner på sparrisen. Skölj och ansa rädisorna och dela dem på mitten. Grilla dem i omgångar i en grillpanna tills de fått färg. Lägg upp på ett serveringsfat och häll över det brynta smöret.
- Toppa med valfri mängd finriven parmesan. Servera direkt.
Foto: Lisa Björner
Annons