Lättlagad trerättersmeny med smak av Italien
Det är enkelt att låta sig inspireras av det italienska köket. Ta tillvara på säsongens goda frukt och grönt, nektariner gör sig otroligt bra som topping på en bruschetta i gott sällskap med en citronricotta. En enkel gnocchigratäng är enkel att laga med mycket smak. De krossade tomaterna blir till en mustig sås och den krämiga mozzarellan blir som kronan på verket. Till efterrätt blir det en saftig äppelkaka, bakad med olivolja. Toppa den gärna med ricotta, grädde eller vaniljglass vid servering.
BRUSCHETTA MED NEKTARIN OCH CITRONRICOTTA
Söt, syrligt och krämigt – allt på toppen av ett frasigt surdegsbröd.
Recept: Bruschetta med nektarin>>
GNOCCHIGRATÄNG MED MOZZARELLA
Gnocchi blir magiskt i en gratäng – toppad med härlig mozzarella och basilika.
Recept: Gnocchigratäng>>
SAFTIG ÄPPELKAKA MED OLIVOLJA
En underbart god, mjuk och saftig kaka.
Recept: Äppelkaka>>