Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Lyxlagad trerättersmeny som passar veckans alla dagar

28 mar, 2025
Lyxlagad trerättersmeny som passar veckans alla dagar
Mästerkockarnas mästerkock Catarina König bjuder på en härlig trerättersmeny som lyxar till vardagen. Precis vad vi behöver!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Vegetariskt med lyxkant #7 - Salladsbowl med sesamavokado och grillad halloumiBrand logo
Vegetariskt med lyxkant #7 - Salladsbowl med sesamavokado och grillad halloumi

Jag älskar påsken. Det är härligt pyssel med barnen och mysiga middagar. I år bjuder jag på tre recept som jag verkligen tycker att ni ska testa. Till förrätt blir det en variant på Kaiserschmarrn som egentligen är en tjock dessertpannkaka från Österrike. Jag gör den osötad och serverar med löjrom. Smakar som en större blini. Till varmrätt bjuds det på en gryta med kyckling, örter och citron. Den sköter sig själv i ugnen. Till dessert blir det kokos­pannacotta med rostat kokoskrisp och mangos­ås. Så enkel, men så lyxig!

Annons

Kaiserschmarrn med löjrom, syrad grädde och rödlök

Kaiserschmarrn med löjrom. syrad grädde och rödlök
Catarina König

Kaiserschmarrn är en österrikisk pannkaka som här får sig en lyxig twist.

Recept: Kaiserschmarrn

Citron- och örtkyckling i gryta

Citron- och örtkyckling i gryta
Catarina König

Servera kycklingen trancherad till en god sallad med en syrlig vinägrett på.

Annons

Recept: Citron- och örtkyckling

Kokospannacotta med kokoskrisp och mangosås

Kokospannacotta med kokoskrisp och mangosås
Catarina König

En ljuvligt god dessert med mangosås på toppen.

Recept: Kokospannacotta

Annons