Lyxlagad trerättersmeny som passar veckans alla dagar
Jag älskar påsken. Det är härligt pyssel med barnen och mysiga middagar. I år bjuder jag på tre recept som jag verkligen tycker att ni ska testa. Till förrätt blir det en variant på Kaiserschmarrn som egentligen är en tjock dessertpannkaka från Österrike. Jag gör den osötad och serverar med löjrom. Smakar som en större blini. Till varmrätt bjuds det på en gryta med kyckling, örter och citron. Den sköter sig själv i ugnen. Till dessert blir det kokospannacotta med rostat kokoskrisp och mangosås. Så enkel, men så lyxig!
Kaiserschmarrn med löjrom, syrad grädde och rödlök
Kaiserschmarrn är en österrikisk pannkaka som här får sig en lyxig twist.
Recept: Kaiserschmarrn
Citron- och örtkyckling i gryta
Servera kycklingen trancherad till en god sallad med en syrlig vinägrett på.
Recept: Citron- och örtkyckling
Kokospannacotta med kokoskrisp och mangosås
En ljuvligt god dessert med mangosås på toppen.
Recept: Kokospannacotta