Populärt: MatDrinkarVegetarisktAlla receptSommarmatVintips till middagen

Siri Barje och Jimmy Guo öppnar pizza pop-up på sommarbion i Rålis

17 jul, 2024
AvNami Kawakita
Siri Barje och Jimmy Guo öppnar pizza pop-up på sommarbion i Rålis
Fredrik Skogkvist
Sommarbio i Rålambshovsparken är ett kärt återseende för många varje sommar och i år går huvudsponsorn Peroni Nastro Azzurro 0.0% ihop med podduon Siri Barje och Jimmy Guo – som serverar sina signaturpizzor hela biohelgen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Krispig risvåffla på tre olika sättBrand logo
Krispig risvåffla på tre olika sätt

Varje år arrangerar Stockholms filmfestival Sommarbio i Rålambshovsparken, och för andra året i rad är Peroni Nastro Azzurro 0.0% stolt huvudsponsor. I år bjuder Peroni inte bara in parkbesökare till barkonceptet The House of Peroni, utan samarbetar även med podduon Siri Barje och Jimmy Guo som kommer att servera sina egna signaturpizzor under biohelgen.

Sommarbion i Rålambshovsparken äger rum 14-18 augusti och i ett välsmakande samarbete med matkreatörerna Siri Barje och Jimmy Guo satsar de allt på att skapa den ultimata park- och filmupplevelsen – med spännande smaker och pulserande aktiviteter under filmveckan.

Annons

– Peroni Nastro Azzurro lanserades 1963, en tid då La Dolce Vita introducerade världen för italiensk stil, passion och flärd. Över 60 år senare är vi stolta över att fortsätta stödja film och kulturevenemang. Sommarbion i Rålis är en älskad tradition, och vi är glada att välkomna parkbesökare till The House of Peroni och vår pizza pop-up tillsammans med Siri och Jimmy, säger Rickard Svensson, Marketing Manager Nordics för Peroni Nastro Azzurro 0.0%.

Ät god pizza och njut av en mysig film i Rålambshovsparken
daniele colucciello

Öppettider och filmschema

Sommarbion äger rum den 14-18 augusti. Området öppnar kl. 17.00 och filmen börjar när mörkret faller över parken vid kl. 21.00. The House of Peroni håller öppet onsdag-fredag 17.00-23.30, och lördag-söndag 12-23.30. Pizza serveras fram till att filmen börjar.

  • Onsdag 14 augusti: Mamma Mia
  • Torsdag 15 august: Barbie
  • Fredag 16 augusti: Goldeneye
  • Lördag 17 augusti: Gladiator
  • Söndag 18 augusti: Prinsessan Mononoke
Annons