Snabbgino med frysta bär och banan
05 jan, 2024
AvCatarina König
Satsa på en alltid uppskattad efterrätt – snabbgino med frysta bär, banan, vit choklad och vaniljglass.
Annons
snabbgino med frysta bär och banan
Inte säsong för kiwi och jordgubbar? Ingen fara, gino på frysta bär är lika gott som enkelt.
Annons
4–6 portioner
Du behöver:
2 bananer
250 g frysta hallon och blåbär
150 g vit choklad
1/2 dl riven kokos
Till servering:
Vaniljglass
Gör så här:
- Sätt ugnen på 200°, grill eller varmluft. Skala och skiva bananerna. Lägg i portionsskålar och varva med frysta hallon och blåbär. Finhacka den vita chokladen och strö över både riven kokos och den vita chokladen över bären. Grädda mitt i ugnen i 10–15 minuter tills bären mjuknat och den vita chokladen smält och rostats på toppen.
- Ta ut och lägg en kula vaniljglass i varje skål och servera direkt.
Foto: Catarina König
Annons