Vegetarisk 3-rättersmeny med säsongens godsaker
25 maj, 2022
AvRedaktionen ELLE
Bjud på en trerätters lyxmeny – som är helt vegetarisk. Låt säongens grönsaker och frukt spela huvudrollen!
Annons
Nu slår vi hål på myten om att vegetarisk mat är tråkig och inleder helgen med en helgrön trerättersmeny. Förrätten är en fetakräm med krispiga grönsaker och brytbröd som efterföljs av inlagda jordärtskockor som stekts lätt i stekpanna och som serveras med grön tartarsås. Till efterrätt blir det helt enkelt äppelbonanza – äppelkaka med äppelsorbet.
FETAKRÄM MED GRÖNSAKER OCH BRYTBRÖD
Trevlig inledning på en vegetarisk meny, eller som del av en större måltid.
Annons
Till recept>>
INLAGDA JORDÄRTSKOCKOR MED GRÖN TARTARSÅS
Jordärtskockorna får härligt syrlig smak som sedan rundas av något i stekpannan.
Till recept>>
ÄPPELKAKA MED ÄPPELSORBET
Härlig dessert där äpplena används både i kaka och till sorbet.
Till recept>>
Annons