Vegetariska toad in the hole
14 apr, 2023
AvRedaktionen ELLE
Toad in the hole är en variant på korv med bröd som enkelt tillagas över öppen eld. Perfekt för sommarens alla vandringar!
Annons
Vegetarisk toad in the hole
Uppdatera klassikern korv med bröd till en vegovariant med croissant-bröd.
6 vegokorvar med bröd
Annons
Du behöver:
1 burk färdig croissant-deg (finns som kylvara i livsmedelsaffärer)
½ dl färsk gräslök
2 msk senap
6 vegetariska korvar
Utrustning:
En kniv
Tallrikar
Grillhalster eller galler
Ev skärbräda
Görs på utflykten:
- Öppna burken med croissant-deg. Den är förskuren i trianglar, som du lätt kan dela och fylla.
- Finhacka gräslöken. Bred senap på varje degtriangel. Lägg på en korv, strö över gräslök och rulla ihop hårt.
- Grilla över öppen eld på ett galler eller i grillhalster ca 10 minuter. Vänd då och då. Rätten är färdig när brödet fått fin färg och är genomgräddat.
Recept och foto: Saara & Markus Atula ur boken Food in the Woods/Cozy Publishing
Annons