Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Armand Duplantis och Desiré Inglander tar över Fashion Week – är de modevärldens nya it-par?

30 sep, 2024
Armand Duplantis och Desiré Inglander modeveckorna
Hand i hand har de intagit front row efter front row under de internationella modeveckorna. Är Desiré Inglander och Armand Duplantis modervärldens nya it-par?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #15 – Desiré InglanderBrand logo
Min rutin #15 – Desiré Inglander

De internationella modeveckorna har avlöst varandra i ungefär en månads tid och det börjar bli dags att säga farväl till fashion month för den här gången. Sist ut var Milano och Paris och inspirationen har fullkomligt flödat – såväl på catwalken som på streetstyle-scenen – i de stora modestäderna. Och givetvis har även front row haft strålkastarljuset på sig.

För bland fashionistas, branschveteraner och modejournalister har veckorna i vanlig ordning också bjudit på stjärnglans i form av kändisar som tar tillfället i akt att klä upp sig och spana in vårens hetaste trender.

Annons

Mitt i vimlet har två svenska stjärnor strålat lite extra: Mondo och Desiré.

Armand Duplantis och Desiré Inglander på Bottega Venetas SS25-visning.

Vi pratar såklart om powerduon Armand Duplantis och Desiré Inglander – världens främsta stavhoppare och den modellande influencern med över en miljon följare på Tiktok. Och nu har de modebranschens allas blickar på sig.

I Milano gick kärleksparet på Bottega Venetas visning och i den franska huvudstaden har de gästat både Dior och Hermès SS25-visningar. Alltid i strålkastarljus.

Annons

Desiré och Armands modeintresse

När ELLE träffade paret för en intervju 2022 berättade de om sitt modeintresse.

– Vi har båda ett jobb där vi kan gå runt i träningskläder hela dagarna om vi vill, särskilt Armand, så när vi får chansen att klä upp oss tar vi den. Och Armand blir mer och mer intresserad, sa Desiré då.

Vidare nämnde de att Armand gillar den minimalistiska, skandinaviska stilen och att Desiré älskar att experimentera med kläderna hon redan äger – och nästan bara bär Armands jeans. Desirés sa också att hennes stora karriärdröm är ett eget klädmärke, så gissningsvis suger hon åt sig mängder av inspiration på plats i händelsernas centrum under dessa veckor.

Annons

Det bar Armand och Desiré under modeveckorna

Samtidigt inspirerar hon andra. För låt oss kika lite på vad paret har burit i Milano och Paris.

Armand Duplantis och Desiré Inglander på Bottega Venetas SS25-visning.

Kärleksparet iklädd varsin svart look på väg till Bottega Venetas SS25-visning i Milano. Armand i stickad kofta och läderbyxor, Desiré i dubbelknäppt kappa.

Armand Duplantis och Desiré Inglander på Diors SS25-visning i Paris. TT
Annons

Paret gick på Diors SS25-visning iklädd vitt och svart. Armand i ett set med overshirt och byxa i vitt, Desiré i ett set med minikjol och blazer i svart.

Till Hermès visning av kommande vår- och sommarkollektion bar Desiré en jacka från modehuset matchat med stickad klänning från Adoore. Armand kom iklädd en kostym.

Så, är Armand och Desiré modevärldens nya it-par? Frågar du oss är det här bara början.

Foto: TT, Bottega Veneta

Annons